Ota ilmaiset 5 euroa – seuraa Unibetin Twitteriä

12.3.2013

Huomio kaikki somelaiset: tässä on kerrankin ilmaisen pelirahan tarjous jo pelitilin omistaville pelaajille! Unibetin tarjoaa jo rekisteröityneille pelaajilleen 5 euroa pelirahaa. Tämän saadaksesi sinun tulee seurata Unibetin Twitter-tiliä osoitteessa https://twitter.com/UnibetFinland. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Unibetin vasta avatulla suomenkielisellä Twitter-sivulla kerrotaan tuoreita uutisia ja tarjouksia muun muassa vedonlyönnin, casinon ja pokerin maailmasta. Sivusto lupaa myös vain Twitterissä järjestettäviä kilpailuja. Twiittaamassa ovat mukana Unibetin asiantuntijat Esa “Tiki” Tikkanen ja Shefki “Sheriffi” Kuqi.

Hyödyntääksesi tarjouksen sinun tulee alkaa seuraamaan Unibetin suomenkielistä Twitter-tiliä, ja twiitata oma käyttäjätunnuksesi tälle. Bonus lisätään pelitilillesi 72 tunnin kuluessa, minkä jälkeen voit käydä aktivoimassa bonuksen omalla pelitililläsi. Myös jo UnibetFinland-tiliä seuraavat ovat oikeutettuja palkintoon. Tarkemmat ohjeet ja ehdot löydät Unibetin nettisivuilta.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset