Pelaa ja voita Baseball-legenda Alex Rodriguezin signaama pallo!

25.7.2013

Baseball-kesä on kuumimmillaan rapakon takana, kun käynnissä on 30 joukkueen Major League Baseball -sarja. Kunnareita jahdataan joka yö usean ottelun verran, ja voit lyödä vetoa lukuisissa eri kohteissa Unibetin vedonlyönnissä.

Unibet tarjoaa Baseball-vedonlyöntiin maukkaan porkkanan tavoiteltavaksi: kun lyöt vetoa MLB-matseista voit voittaa Baseball-legenda Alex Rodriguezin nimmarilla varustetun pallon.Voittaja kuittaa lisäksi mukavat 300 euroa rahapalkintona. Viisi parasta vedonlyöjää palkitaan: kakkonen saa Boston Red Soxin pelipaidan + €200, kolmonen Yankees tai Red Sox -snapbackin, neljäs ja viides palkitaan Yankees- tai Red Sox -t-paidalla.

Kampanja-aika on 19.7.-28.7. Käy Unibetin kampanja-sivulla laittamassa Unibet-käyttäjänimesi osallistumiskenttään ja aloita pelaaminen. Aseta vetosi vähintään 2 euron panoksella. Keräät pisteitä onnistuneista vedoistasi. Saat pisteitä panoksesi, voittokertoimesi ja kohteiden lukumäärän mukaan. Voit seurata koko ajan omaa sijoitustasi voittotaulukossa, sillä leaderboard päivitetään päivittäin.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset