Betser tarjoaa uniikkeja vetotarjouksia

19.1.2017

Monet ovat varmasti huomanneet sivuillamme jälleen uuden peliyhtiön, Betserin. Mielenkiintoinen uutuussivusto tarjoaa varsin herkullisen ensitallettajan tarjouksen kaikille uusille pelaajille, sitä ei todellakaan kannata jättää huomioimatta. Betserillä on tällä hetkellä tarjolla varsinkin vedonlyöntiin todella mahtavia kampanjoita joista ei kannata luistella ohi. Nämä kaikki löydät Betserin tarjoukset-osiosta, aivan peliportaalin yläreunasta.

Betsaajalle on luvassa mm. Englannin Valioliigasta ”rahat takaisin” –tarjous, mikäli oma täysiaikavetosi menee pieleen 0-0 tasapelin takia. Palautus tulee ilmaisvedon myötä, joten ei muuta kuin betsaamaan, viikonloppuna on jälleen todella mielenkiintoinen Valioliigakierros, sokerina pohjalla mm. Manchester Cityn ja Tottenhamin kohtaaminen.

Viikonlopun kohteista kannattaa muutenkin betsata, sillä Betserin Combo-vakuutus antaa maanantaina rahat takaisin, mikäli viiden joukkueen combo-vetosi epäonnistuu yhden joukkueen tappion takia. Tsekkaa tarkemmat tiedot Betserin sivuilta.

Ehkä mielenkiintoisin veto on Tupla ja Tripla –tarjous. Siinä voit lyödä vetoa kuka tekee ensimmäisen maalin valioliigan ottelussa. Jos sama pelaaja tekee ensimmäisen ja vielä toisen maalin siihen perään, Betser tuplaa kertoimesi. Ja mikä parasta, jos sama liekeissä oleva tyyppi tekee vielä kolmannen maalin, Betser triplaa oman kertoimesi. Tarkista tuon kampanjan tarkemmat ehdot Betserin sivuilta. Ja sitten ei muuta kuin miettimään kuka mahtaisi olla avausmaalin tekijä ja voisiko sama pelaaja tehdä myös useamman maalin? Harry Kane oli viime peleissä todella roihuissa, joten olisiko tällä kertaa jonkun muun vuoro?

Betserin kampanjasivua kannattaa seurata tarkkaan, sillä tarjoukset ja kampanjat vaihtelevat jopa viikoittain. Eikä näitä voi oikein mennä missaamaan, sen verran hyvistä eduista on kyse.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset