Uusin Betsson-klassikko – Piggy Bank

5.5.2014

Betsson on kerännyt oman klassikkokokoelmansa ja nyt joukkoon on saatu yksi peli lisää. Dream Chance Jackpotin sisältävä Piggy Bank sopii kokoelmaan kuin nenä päähän.

Piggy Bank -slotissa on 25 voittolinjaa, joiden panoksen voi asettaa 0.01 – 2.00 euron välille. Viisi rullaa pyörittää hauskoja kuvioita possuista vasaroihin ja setelinipuista kultaisiin porsasrahoihin.

Piggy Bank -casinopelissä pelaaja pääsee halutessaan tuplaamaan tai jopa triplaamaan voittonsa. Kun voitto kiepsahtaa rullilta, tarjoutuu mahdollisuus painaa tuplaus- tai triplaus-painiketta. Näytölle ilmestyy kuvakkeita, joiden takaa löytyy joko voittosumma tai huonolla onnella ruksi. Tuplata voi aina uudestaan ja uudestaan, joten Piggy Bank myöntää aika huimiakin summia pelaajilleen.

Vähintään kolmella säästöpossulla aktivoituu lisäominaisuus, jossa moukaroidaan valittu pinkki porsas säpäleiksi. Sirpaleiden seassa lymyilee sikamainen voittosumma. Myös tämä voitto on mahdollista tuplata tai triplata, mutta vain, jos pelaaja on valmis ottamaan kutkuttavan riskin.

Ja niinkuin jokaisessa Betsson-klassikossa, myös Piggy Bankissa ovat jättipotit. Pienimmästä suurimpaan potit ovat Tasty, Luxury ja Dream Chance, jonka hulppea päävoitto on tällä hetkellä jo 300 000 euroa.

Mahtuisiko 300 000 euroa sinun säästöpossuusi? Kokeile Betssonilla!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset