Betsson pokerissa jaossa 30 000 euron palkinnot

11.6.2015

Nyt voit saalistaa itsellesi huippulaitteet kesäksi todella helposti: kerää vain yksi reikattu käsi Betsson pokerissa päivittäin! Haluaisitko hienon SLR-kameran lomamatkallesi, iPad Airin laiturilla surffailuun tai ehkä Bose bluetooth -kaiuttimen ja Beats by Dre -kuulokkeet? Nämä ja paljon muuta on jaossa Betsson pokerin kesäkisassa.

Arvokkaiden palkintojen tienaaminen on tällä kertaa todella helppoa. Pelaa yksi reikattu pokerikäsi päivittäin Betsson pokerissa kesäkuun 5.-21. välisenä aikana. Mitä useampana päivänä pelaat yhden reikatun pokerikäden, sitä paremman aloitusmerkkipinon saat kampanjan palkintoturnaukseen. Esimerkiksi viitenä päivänä reikattu yksi pokerikäsi tuo sinulle 100 merkin aloitusstäkin, ja maksimipinon eli 1 000 pelimerkkiä saat reikkaamalla yhden pokerikäden 16 päivänä kampanja-aikana.

Palkintoturnaus järjestetään 23. kesäkuuta ja se pelataan Flip-muotoisena. Hyödyt siis todellakin suuremmasta aloitusmerkkipinostasi. Palkintoja on useita, mm. Bose Bluetooth -kaiutin ja Beats by Dre Solo 2 -kuulokkeet, Apple iPad Air 16 GB, SLR-digikamera + digitaalinen valokuvakehys ja paljon muita.

Aloita nyt: pelaa vain yksi reikattu pokerikäsi päivässä Betsson pokerissa!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset