Nyt Betssonilla oma jättipottisovellus!

6.4.2016

Sovelluksia on nykyään puhelimille joka lähtöön – laske kalorit, navigoi, laula, pelaa, kuvaa! Jopa netticasinot ovat nykyään sovelluksia, mutta koskaan aiemmin ei ole nähty jättipottisovellusta!

Nyt jättipottisovelluksen voi ladata puhelimelle, PC:lle tai Macille kuka tahansa! iPhonen ja iPadin käyttäjät löytävät appsin App Storesta hakemalla nimellä ”Betsson Jackpots”. Macin käyttäjät saavat sovelluksen iTunesista ja Androidin omistajat voivat ladata pelin Betssonin sivujen linkin kautta.

Mutta mitä jättipottisovellus pitää sisällään?

Sovellus tarjoaa pelaajille kaikki kuumimmat ja parhaimmat jättipottipelit, kuten Mega Fortunen ja Betssonin jättipottipelit. Tämän lisäksi appsin käyttäjät pääsevät käsiksi mielenkiintoisiin jättipottitilastoihin, jotka kertovat jännittäviä ja hyödyllisiä faktoja supersuurista voittopoteista ja siitä miten ne ovat voitettu. Tämän ohella sovellus tuo rutkasti ajankohtaista tietoa, kuten sen, että joku onnekas on kahmaissut itselleen komean rahasumman! Sovellus kertoo parhaimmat jättipottitarjoukset sekä -uutiset.

Tsekkaa Betssonin sovellus ja löydä kaikki jättipoteista sen jälkeen helposti yhdestä paikasta!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset