Oletko Sinä casinomestari?

9.6.2014

Nyt erotellaan jyvät akanoista Betssonin järjestämissä Pohjoismaiden Mestaruus -kilpailuissa. Oletko hiffannut erittäin toimivan pelistrategian vai oletko syntynyt onnellisten tähtien alla? No ei sen väliä, sillä kaikki saavat osallistua!

Mestaruudesta kamppaillaan hurmaavan helteisellä Maltan saarella 28. – 31. elokuuta. Jokainen viikon paras pelaaja nappaa Live Malta -paketin, joka sisältää majoituksen ja lentoliput kahdelle hengelle välimeren saarelle. Maltalla voittajat pääsevät ilmaiseksi Betssonin järjestämiin mukaviin tapahtumiin ja tietenkin huikeaan finaaliin, jonka taistossa jaetaan jopa 100 000 euroa.

Mahdollisuutesi päästä historian kirjoihin on tarjolla joka viikko. Voit osallistua turnaukseen pelaamalla kolikkopelejä tai pöytäpelejä. Tavoitteena on saada mahdollisimman hyvät voitot 20:ltä yhtäjaksoisesta kierrokselta. Panostuksen on oltava 0.5 euroa tai enemmän, jotta kierrokset rekisteröityvät turnaukseen ja pelattava on vähintään 100 kierrosta. Viikon voittajaksi julistetaan se pelaaja, joka on tulostaulun ensimmäisellä sijalla sunnuntaina 23:59 CET.

Aikaa osallistua on vielä mukavasti jäljellä! Betssonin kampanja päättyy 13. heinäkuuta ja siihen asti jokainen viikko on uusi mahdollisuus.

Onnea kiivaaseen taistoon! Tarkemmat säännöt ja ehdot voi tarkistaa Betssonin nettisivuilta alla olevaa banneria klikkaamalla.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset