Aloita sinäkin bingon pelaaminen netissä

Bingo netissä

Kauaa ei tarvitse miettiä, miksi bingosta on tullut suosittua netissä. Internetin rahapeleistä nettibingo on kaikista sosiaalisin ja hauskin tapa viettää aikaa.

Netin bingohallit ovat auki 24/7, ja peliseuraa löytyy varmasti aina. Suuri plussa on myös se, että ei tarvitse matkustaa kotiaan kauemmaksi pelaamaan bingoa.

Netissä kaikki ovat tervetulleita pelaamaan bingoa, niin nuoret kuin vanhemmatkin. Unohda kahvipaketti palkinnot ja kokeille nettibingoa, jossa voi olla kymmenien tuhansien arvoisia jättipotteja! Et varmasti tule katumaan.

Paras nettibingo

Suosittelemamme casinoLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
unibetUnibet
Unibetillä on netin paras bingohuone
5/5
Pelaa Unibetissa »

Nettibingon pelaaminen on helppoa. Koska bingosta on tullut suosittua, on olemassa jopa suomenkielisiä bingohalleja ja vedonlyöntitoimistoja, joissa voit pelata bingoa. Katso suomenkieliset bingosivut. Rekisteröityminen internetin bingohalleihin on kaiken lisäksi yksinkertaista, eikä sie vie kuin muutaman minuutin. Rekisteröitymisen aikana täytyy antaa oikeat henkilötiedot, tai muuten kotiuttaminen voi muodustua hankalaksi ja pahimmassa tapauksessa mahdottomaksi.

Rahansiirot ja turvallisuus

Tallettaminen ja voittojen kotiuttaminen onnistuu nopeasti bingohuoneille. Miltei kaikki internetin bingohuoneet hyväksyvät nettilompakot ja maksukortit, joissakin paikoissa käy jopa verkkopankkimaksut.

Turvallisuus on tärkeää aina kun puhutaan rahapeleistä tai jo pelkästään henkilökohtaisista tiedoista. On hyvä suosia vain luotetettavia ja tunnettuja bingohuoneita, sellaisia jotka ovat valmiiksi testattuja ja kokeiltuja. Niitä löydät pelikassa.com:sta!

Bingo Bonukset

Yksi netissä pelaamisen parhaimpia etuja on bonukset. Uudet ja vanhat bingon pelaajat saavat internetin bingosivuilta bonuksia, joiden avulla voi pelata enemmän kuin mitä omat pelivarat sallivat. Kaikki bingo bonukset joita tällä sivustolla esitellään ovat uusille pelaajille tarkoitettuja bonuksia, mutta miltei kaikki bingohuoneet muistavat myös vanjoja pelaajiaan uusilla tarjouksilla.

Bingon historia

Vaikka internetissä pelattava bingo onkin suosittua, ei sen historia ulotu kovin kauas. Internetin ensimmäinen bingohalli avattiin 2000-luvun kieppeillä. Kuitenkin itse bingopelillä on erittäin vanha ja värikäs historia. Monet sukupolvet ovat saaneet nauttia bingosta jo ennen meitä. Bingon esi-isänä pidetään italialaista lottoa, joka levisi aina lopulta Saksaan asti, jossa saksalaiset aristokraatit pelasivat bingon tapaista peliä 1800-luvullla.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Lisää juttuja samasta aiheesta

  • Netin jättipotit — Kasvavan päävoiton hedelmäpelit tarjoavat jopa miljoonien eurojen voittoja nettipelaajille. Mega Fortune kuluu laajempaan progressiiviset jackpotit verkkoon. Arabian Nights, mistä juuri voitettiin 8.7 miljoonaa euroa Suomeen, on itsenäinen.
  • Euromillions — Euromillions on yhdeksässä Länsi-Euroopan maassa pelattava lotto, jonka suurin maksettu päävoitto on ollut käsittämättömät 130 miljoonaa euroa. Arvonta suoritetaan perjantai iltaisin.
  • Hedelmäpelit arvostelussa - netin parhaat kolikkopelit — Hedelmäpelien pelaaminen markettien auloissa ei ole tätä päivää. Esim. Gonzo's Quest, joka on kansainvälinen versio RAY:n Kulta Jaskasta, tarjoaa mukavan pelikokemuksen lisäksi lotto-luokkaa olevat voitot.
  • Klassiset pelikoneet ja rahapelit — Netin parhaat rahapelikoneet syynissä – perinteiset hedelmäpelit kunniaan!