eSports veikkaus – lyö vetoa videopeleistä

Monelle konsoli- ja tietokonepelien pelaajilla on varmasti käynyt mielessä peliammattilaisuus. Vain todella pieni osa pelaajista kykenee koskaan pelaamaan ihan siellä huipulla ja vieläpä tekemään sillä rahaa.
Pelaamisella pystyy kuitenkin muutkin tekemään rahaa, nimittäin vedonlyönnillä. Ja vedonlyönnillä itse pelaamisesta. eSports vedonlyönti on siis vedonlyöntiä pelaamisesta, joka tapahtuu tietokoneella tai konsolilaitteella. Tällä hetkellä on olemassa muutamia pelejä jotka ovat nousseet muutamien vedonlyöntisivustojen vedonlyöntilistoille.

Unibet ja myös Bet365 ovat vetotoimistoja, jotka ovat tunnettuja eSports –pelien vedonlyöntimahdollisuuksien tarjoajia. Mukana on muitakin kovia veikkaussivustoja kuten Mobilebet. Suositut pelit kuten World of Warcraft, Call of Duty, Starcraft 2, League of Legends, DotA 2 ovat päässeet näiden vedonlyöntitoimistojen listoille.

VedonlyöntitoimistoLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
unibetUnibet
Lyö vetoa peliturnauksista
100€ aloitusbonus
5/5
Pelaa Unibetissa »
mobilebetUnibet
Lyö vetoa kännykästä
100% aina 300€ asti
3/5
Pelaa Mobilebetissa »

Vedonlyönnin kehitys on veikkaajan riemuvoitto

Eri urheilulajit ovat olleet jo pitkään hallitseva asia eri vedonlyöntitoimistoilla. Viime vuosina sivustoille on tullut erilaisia viihde- ja hupikohteita ja löytyypä kohteista myös poliittisia kohteita. Käytännössä voit lyödä vetoa melkeinpä mistä tahansa. Ei ole siis mikään ihme, että voit lyödä vetoa siitä, miten jossain konsolipelissä tulee käymään kahden pelaajan tai vaikkapa kahden joukkueen välillä.

Jos joku olisi puhunut tällaisesta mahdollisuudesta sanotaanko parikymmentä vuotta sitten, olisi nauru ollut varmasti se kuuluvin vastaus. Mutta tänä päivänä se on totta, pääset lyömään vetoa elektronisen urheilun parhaiden pelaajien edesottamuksista ja vieläpä ihan samalla tavalla miten lyöt vetoa muistakin kohteista.

eSports ja virtual sports vedonlyönti

etennis"
Voit veikata myös voittajaa tietokone vs. tietokone tennisottelusta.

Elektroninen urheilu on vielä varsin uusi juttu, mutta ehdottomasti nouseva trendi. Suomessakin on pelialan ammattilaisia, jotka siis tienaavat rahaa pelaamalla tietokonepelejä hyvällä menestyksellä. Harva uskoi vuosia sitten että joku voisi tienata miljoonia nettipokerilla ja nyt samat epäilyt koskevat elektronista urheilua.

Vedonlyönti tästä on tietenkin kirsikka kakun päälle ja osoittaa miten suosittua kyseinen toiminta oikein on. eSports betting, eli elektronisesta pelaamisesta vedon lyöminen on ottanut myös tuulta alleen täällä meillä, mutta ainakin toistaiseksi sitä eivät tarjoa läheskään kaikki vedonlyöntitoimistot. Ehkä se vaatisi jonkun suomalaisen superstaran pelaamaan maailman muiden huippupelaajien kanssa?

Elektronista urheiluahan voi harrastaa ihan kuka tahansa joka pelaa pelejä itseään tai muita vastaan. Harrastuksena se onkin varsin mainio, mutta varsinainen ammattilaispelaaminen on harvojen herkkua. Ammattilaispelaajia löytyy tällä hetkellä myös melko kapeasta pelivalikoimasta, sillä vain ne suurimmat pelit ovat niitä joihin ammattimainen pelaaminen on keskittynyt.

Jos et ole vielä toistaiseksi kokeillut eSports bettingiä ja olet muuten kiinnostunut vedonlyönnistä, käy ihmeessä kokeilemassa lajia.

Otteluita pääsee usein seuraamaan livenä ja saattaapa se pelikärpänen ja vedonlyöntikärpänen päästä puraisemaan myös sinua. Onko sinusta pelaamaan eSports vedonlyöntiä voitollisesti? Jos olet joskus pelannut näitä suosittuja vedonlyönnin kohteina olevia pelejä, käy katsomassa tarjonta ja lyö vetoa voittajasta.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa