Gonzo’s Quest


— Piditkö pelistä? Tykkää meistä, niin tarjoamme lisää pelejä.

Gonzo’s Quest on yksi NetEntin suosituimmista hedelmäpeleistä, eikä mikään ihme. Tämä peli tarjoaa näyttävää pelattavaa ja sen erikoisominaisuudet tekevät siitä koukuttavan klassikkopelin.

Gonzo’s Quest on viisirullainen hedelmäpeli, jossa on 20 voittolinjaa. Peli ei näytä aluksi mitenkään erikoiselta, mutta heti kun saat ensimmäisen voiton, huomaat mikä tekee pelistä hienon. Aina kun voitat mitään Gonzo’s Questissä, poistetaan voittavat merkit rullilta. Näiden tilalle putoaa ilmaiseksi uusia merkkejä, jotka voivat tehdä uusia voittoja. Mitä enemmän saat voittoja ketjutettua, sitä suuremmaksi kasvaa myös voittokerroin.

Gonzo’s Questiä voit pelata pikkurahalla ja sen kolikon arvon voi säätää alkamaan yhdestä sentistä ja sen voi nostaa jopa kahteen euroon CasinoEurolla. Gonzo’s Questissä ei ole yksittäisiä isoja voittoja, mutta tulokset kerätäänkin isoilla kertoimilla. Pelin Free Fall -symbolit tarjoavat ilmaisia kierroksia, joiden kanssa ketjutuksen kerroin voi nousta jopa 15-kertaiseksi. Silloin jo perusvoittomerkeillä voi saada yli 60 000 euron voittolinjoja.

Lähde metsästämään muinaisia aarteita konkistadorien kanssa ja kokeile Gonzo’s Questiä jo tänään.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Lisää esimerkkejä peleistämme