Mr Green uutuus – Good Girl, Bad Girl

17.3.2014

Valitsetko hyvän vai pahan? Vai onko sinussa molempia? Mr Greenin uudessa kolikkopelissä pelaaja joutuu kahden tulen väliin.

Good Girl, Bad Girl-slotissa on mahdollista valita joko hyvä – pienen riskin peli tai paha – suuren riskin peli. Pahan puolella pelaaja on kiinni suuremmissa voitoissa, mutta myös synnit painavat enemmän. Hyvän puolen valitessaan voitot ovat maltillisempia, mutta luopua ei myöskään tarvitse niin paljosta. Jos kuitenkin koet, että sinussa on vähän molempia, valitse molemmat ja käytössäsi on kaikki pelin 30 voittolinjaa. Jos valitset vain hyvän tai pahan, voittolinjoja on 15 kappaletta.

Erikoisominaisuuksia ei tästä hilpeästä pelistä puutu. Good Girl, Bad Girlissä on Click Me-bonus, onnenpyörä, progressiivinen jättipotti ja Wild-symbolit.

Onnenpyörää voidaan pyöräyttää hyvän tytön kanssa taivaassa ja pahan tytön kanssa, missäs muuallakaan kuin helvetissä. Jokaisella pyöräytyksellä on mahdollisuus syntisiin tai taivaallisiin potteihin! Pelaajalla on mahdollisuus voittaa Free Spinejä, rahaa tai jättipotti. Onnenpyörään pääsee, kun näytölle pompahtaa vähintään kolme Onnenpyörä-symbolia peruspelin aikana.

Hyvän tytön sädekehä-Wildilla hyväntahtoinen pelaaja tuplaa voittonsa. Hiilihanko-Wildilllä pahan tytön seurassa voitot jopa nelinkertaistetaan. Eikö ole vaikea valinta?

Kirsikkaa kakun päällä toimittaa Click Me-bonus, joka vapautuu, kun sädekehä- ja hiilihanko-Wildit osuvat pelissä vierekkäin. Bonus jakautuu neljälle eri tasolle ja voitot ovat vain klikkauksen päässä.

Ensitallettajille vihreä mies tarjoaa tyylikkäät edut:
-100% talletusbonus 200€ asti
-5€ ilmaista pelirahaa
-20 ilmaiskierrosta huippusuosittuun Gonzo’s Quest-peliin

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset