Valitse lahjasi Gutsin Lahjajahdista

15.12.2016

Sarjassamme mainioita joulukampanjoita, tällä kertaa esittelyssä Guts –peliportaalin erinomainen Joulun Lahjajahti. Eeppiseksi lahjajahdiksi kampanjaa tituleeraava Guts on tunnettu hieman paremmista kampanjoistaan ja tätä voidaan ihan huolella kutsua myös sellaiseksi. Nyt ei ole jaossa mitään turhaa, vaan juuri sitä mitä pelaajat haluavat.

Voit tehdä oman toivelistan ja valinnan varaa riittää aina Gutsin kuulokkeista herkulliseen 4K Ultra HD –televisioon. Voit jopa voittaa uunituoreen Mini Cooper –auton, joka ei todellakaan ole mikään mopoauto vaikka pieni onkin.

Guts-peliportaalilta saat joka päivä buustin aina joulupäivään saakka. Nyt alkaa olemaan viimeiset hetket osallistua tähän kampanjaan ja joka päivä sinut palkitaan pienemmällä lahjalla – sanotaan sitä vaikka pikkujoululahjaksi. Kuuden eri toivetason myötä pääset myös valitsemaan oman lahjasi ja kaikkihan me siihen Joulupukkiin uskomme, eikö vaan?

Ihan pienen pieni koira tähän on toki haudattuna, eli pelaamalla Gutsin kasinolla pelejä, saat etenemispalkkia eteenpäin ja aina kun palkki pääsee loppuun saakka, lunastat oman lahjasi. Seitsemällä lahjatasolla voit valita siis omat lahjasi ja mikäli oikein onnistut, tulet joulun jälkeen saamaan ylimääräisen joulun kun kaikki lahjapaketit toimitetaan sinulle.

Tarjolla on luonnollisesti ilmaiskierroksia ja bonuslahjoja, mutta kuten mainittua, myös erilaisia fyysisiä palkintoja riittää. Nyt alkaa olemaan kuitenkin Joulun kiire kiivaimmillaan, joten kannattaa viimeistään nyt lähteä liikkeelle. Katsasta tarkemmat kampanjatiedot Gutsin kampanjasivuilta ja osallistu Joulun yhteen kuumimpaan kampanjaan.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset