Haluatko Hollywoodiin? Betssonin kampanjassa tarjolla unelmamatka

25.4.2017

Tällä viikolla juhlitaan toden teolla uutuus kolikkopeliä nimeltä Hansel and Gretel. Suomalaiset tunnistavat tämän satukaksikon nimellä Hannu ja Kerttu. NetEntin kolikkopeli on luonnollisesti taas yksi sulka tämän kolikkopelivalmistajan hattuun, mahtaa olla jo melkoinen inkkaripäähine siinä firmassa.

Joka tapauksessa, Betsson tuo pelin upeasti esille omassa kampanjassaan. Viikon aikana pelaajilla on mahdollisuus 10 euron panostuksella lunastaa yksi arpa mega-arvontoihin, joissa tarjolla on peräti 500 palkintoa. Yhden päivän aikana voit kerätä jopa 50 arpalippua päivässä, joten jos haluat parantaa omia voittomahdollisuuksiasi, niin näitähän nyt kannattaa rohmuta oikein huolella. Lisäksi jos panostat kampanja-aikana vähintään 50 euroa juuri tähän uutuus kolikkopeliin, tulet takuupottina saamaan ilmaiskierroksia Betssonin kasinolla oleviin NetEntin kolikkopeleihin.

Ja mikä parasta, yksi onnellinen voittaja voittaa 5000 euron arvoisen matkan elokuvamaailman pääkaupunkiin eli Hollywoodiin. Palkintoon kuuluu mm. lennot kahdelle Euroopasta Los Angelesiin, viiden yön majoituksen neljän tähden hotellissa, VIP-kierros Paramount Studioilla ja gourmet illallinen. Lisäksi luvassa on 250 euroa käyttörahaa.

Pääpalkinto on aina pääpalkinto, mutta tässä kisassa 499 muuta voittajaa palkitaan käteispalkinnoin, joilla ei ole ollenkaan kierrätysvaatimuksia. Yhteensä 20 000 euron käteispotti jaetaan näiden pelaajien kesken siten että kakkoselle on luvassa 2 000 euroa, 3.-4. 100 euroa ja 5.-10. sijoille 500 euroa. Lisäksi 11.-20. tulevat saamaan 200 euroa ja lopuille on luvassa käteistä aina 100 – 10 euron arvosta. Katso tarkemmat tiedot Betssonin kampanjasivuilla ja muista painaa ”Aloita tarina” –nappulaa ja olet mukana tarinassa jolla voi olla todella Hollywood-loppu.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset