Mr. Green: voita ilmaiset ruoat ja siivoukset vuodeksi!

4.2.2014

Unelmat ovat joskus pienistä arkisista teoista kiinni. Mr. Green haluaa jakaa unelma-elämyksiä tälläkin viikolla tarjoamalla shampanja-matkan tai vuoden ilmaiset ruoat ja siivoukset. Viikkokisaan osallistuminen on simppeliä, ja voittaessasi voit itse valita haluamasi palkinnon. Jos kumpikaan palkinnoista ei miellytä, kenties kolmas vaihtoehto on sinun juttusi: 5 000 euroa puhtaana käteen!

Viikon ykköspalkintovaihtoehdoista ensimmäinen on ultimaattinen viini- ja ruoka-tasting -matka Champagnen alueelle Ranskaan. Toinen vaihtoehto on ilmaiset ruoat ja siivoukset vuodeksi; tämän houkuttelevan vaihtoehdon arvo on maksimissaan 10 000 euroa. Kolmantena vaihtoehtona on 5 000 euroa rahaa. Kakkospalkintoina jaetaan 10 kpl moderneja Bugatti-vedenkeittimiä (arvo 345 euroa).

Jos edellämainitut luksus-palkinnot herättivät kiinnostuksesi, surffaa Mr. Greenin casinolle ja rekisteröidy Vihreitä unelmia -kampanjaan. Valitse rekisteröitymisesi yhteydessä ne palkinnot, jotka sinä haluaisit. Tämän jälkeen jokainen tallettamasi 50 euroa tuo sinulle arpalipun viikkoarvontaan. Paranna mahdollisuuksiasi huippupalkintoihin hankkimalla niin monta arpalippua kuin ehdit – viikkokisa on käynnissä 9.2. asti.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset