Ilmaiskierroksia uuteen Space Wars -peliin Comeonilta!

25.4.2013

Tällä viikolla julkaistiin tyylikäs peliuutuus Space Wars. Pelistä povataan tulevaa hittiä, ja ihan ymmärrettävistä syistä. Testikierrosten jälkeen peli vaikuttaa todella helpolta ja selkeältä, ulkoasu on tyylikäs ja äänimaailmakin teemaan istuva. Tämä on todella raikas uutuus NetEntertainment-pelien joukkoon.

Space Wars -pelissä pyöritellään ties miltä planeetalta kotoisin olevia muukalaisia. Uutena toimintona pelissä on uusintapyöräytys: kun saat joltain panoslinjalta voiton, peli kerää voittohahmosi talteen sivussa olevaan kloonauskapseliin. Tämän jälkeen käynnistyy uusintapyöräytys, johon saat takaisin kloonatut voittohahmot. Uusintakierros voi siis johtaa moninkertaisiin voittoihin.

Mikäli et ole vielä ComeOn!-netticasinon asiakas, nyt kannattaa liittyä, sillä saat pelkällä rekisteröitymisellä 10 ilmaiskierrosta Space Wars -peliin. Tarjous on voimassa 4.5. klo 23.59 CET asti, ja ilmaiskierrokset saadaksesi sinun täytyy vain vahvistaa mailiosoitteesi rekisteröinnin jälkeen. Mahdollisilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset