Kelpaisiko käteinen vuodelle 2018?

4.12.2017

Ja nyt sitten tarkkana. Mr Green on ennenkin räväyttänyt huikean hienoilla kampanjoilla ja sitä se taatusti tekee myös nyt. Tarjolla on nimittäin viidelle onnekkaalle pelaajalle riihikuivaa rahaa koko vuoden 2018 ajan, 50-1000 euroa viikossa! Pääpalkintohan on siis yli 50 000 euroa. Ja kaikki palkinnot ovat myös ihan täyttä käteistä ja näissä voittosummissa ei ole minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia.

Ja nyt tämä mahtava viikkopotti voi olla sinun ilman mitään sen kummallisempaa kilpailua, sillä voittajat arvotaan. Toki voit haalia enemmän kuin yhden arvan, mutta jos luotat yhden arvan taktiikkaan ja pienempiin voittomahdollisuuksiin, niin sekin käy. Pääasia on että käyt ainakin osallistumassa itse arvontaan.

Osallistuminen tapahtuu siten, että 1.12.2017 – 1.1.2018 sinun tulee pelata tietyissä peleissä vähintään 100 kierrosta, tuolloin saat yhden arvan tähän upeaan käteisarvontaan. Arpoja voi siis kerätä rajattomasti ja Mr Green suorittaa LIVE arvonnan 2.1.2018. Tuolloin arvotaan siis viisi onnellista voittajaa, jotka tulevat voittamaan jonkun viidestä viikottaisesta käteispotista. Käteispotit ovat 1000 euroa viikossa, 500 euroa viikossa, 250 euroa viikossa, 100 euroa viikossa ja 50 euroa viikossa.

Pelit, joita pelaamalla lunastat 100 kierroksella yhden arvan tähän mahtavaan arvontaan ovat: Orient Express, Reactoonz, Mermaids Diamond, Neon Jungle, Medusa 2, Venice Magic, Sakura Fortune ja Dragon sisters and Hidden.Käy tutustumassa peleihin ja pelaa ainakin se 100 kierrosta ja olet mukana tammikuun huimassa arvontatapahtumassa. Tsekkaa myös muut Mr Green tarjoukset, sieltä löytyy joka viikko kaikenlaista kivaa kampanjaa.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset