Kelpaisiko miljoonapotti? Mega Moolah taas huimissa lukemissa

11.9.2017

Jokainen kolikkopeleistä pitävä on varmasti törmännyt jo Mega Moolah –jättipottiin. Progressiivinen jättipotti, eli koko ajan voittosummaansa kasvattava Megapotti on ollut supersuosittu koko olemassaolonsa ajan ja se on jakanut myös suomalaisille pelaajille erinomaisia potteja.

Kolikkopeliksi Mega Moolah on jo varsin iäkäs peli, sillä peli lanseerattiin ensimmäisen kerran vuoden 2006 marraskuussa ja siitä saakka se on jakanut huikeita miljoonapotteja pelaajille. Hieman Disneyn Leijonakuningasta mukailevat grafiikat antavat pelistä melko leppoisan ja leikkisän kuvan, mutta sisällä piillee aina vähintään miljoonapotin jakava pelikone.

Samaan progressiiviseen pottiin on liitetty neljä muutakin peliä, vuoden 2009 puolella mukaan tulivat Mega Moolah 5 Reel Drive, Mega Moolah Summertime ja Mega Moolah Isis. 2012 pelipottiin liitettiin myös Batman-aiheinen The Dark Knight. Tuo vähintään miljoonan euron / dollarin / punnan potti on saavutettavissa Mega Progressive tasolla, Major Progressiven potit alkavat 10 000 eurosta. Minor Progressiven potit alkavat 100 eurosta ja Mini Progressiivisessä ”jättipotti” alkaa kymmenestä eurosta.

Potti laukesi viimeksi 14.8.2017, jolloin voittajalle napsahti reilut 5,1 miljoonaa euroa. Potti on tehnyt kuukaudessa todella ison loikan eteenpäin, sillä nyt lähestytään jo kuutta miljoonaa euroa. Tilastoista selviää että keskiarvoisesti potti laukeaa n. 60 päivän välein ja keskiarvosummakin isolle potille on 6,6 miljoonaa euroa. Mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin potti laukeaa. Se voi olla tänään, vaikkapa ihan kohta. Oletko kenties sinä seuraava Mega Moolah miljonääri?

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset