Kerää Betssonin keikasta osuutesi 10 000 euron palkinnoista

23.1.2015

Betsson pokerissa on tarjolla jälleen tarjous, josta et voi kieltäytyä. Mistään hämärästä keikasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan tarjouksen tuhansien eurojen palkinnot on ilmoitettu etukäteen. Osallistumalla tähän kampanjaan voit voittaa mm. €1 200 SuperWeekend Tallinna -paketin, Playstation 4 -konsolin, iPhone 6 -puhelimen tai jonkun muun lukuisista palkinnoista!

Aloita siirtymällä Betssonin sivuille. Löydät ”Betssonin keikka 2” -kampanjan Promot-osiosta. Ilmoittaudu mukaan kampanjaan, ja aloita tämän jälkeen pokerin uskollisuuspisteiden kerääminen. Jo 25 uskollisuuspisteellä pääset mukaan ykköstason palkintoturnaukseen.

Mitä enemmän uskollisuuspisteitä keräät 15.1.-15.2. välisenä aikana, sitä suuremman aloitusstäkin saat palkintoturnauksiin. Palkintoturnauksia on kaikkiaan neljä ja parhaat palkinnot ovat The Godfather -tason turnauksessa; voittaja vie €1 200 SuperWeekend Tallinna -paketin, sijat 2 ja 3 saavat Sony PS4 -konsolin ja sijat 4 ja 5 Nintendo Wii Premium Packin. Palkintoina on myös €175 SuperWeekend -satelliittilippuja ja ilmaiskierroksia Scarfaceen.

Liity nyt Betssonin keikkaan ja aloita uskollisuuspisteiden kerääminen!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset