Kolikkopelit.com kisassa 100 000 euron palkinnot

4.9.2017

Kolikkopelit.com tarjoaa mahtavan 100 000 euron kilpailun, 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Seuraavien 10 viikon aikana Kolikkopelit.com laittaa hurjat 100 000 euroa jakoon ja voittaja voit olla juurikin sinä. Osallistuminen on enemmän kuin helppoa ja vaivatonta.

Pelaajan tulee kirjautua omalle pelitilille, jos et vielä ole Kolikkopelit.com jäsen, niin nyt jos koskaan on sen aika. Kirjautumisen jälkeen saat yhden ilmaiskierroksen joka päivä Joker Pro –kolikkopeliin. Ilmaiskierros on valmiina pelissä, joten ylimääräisiä taikatemppuja ei tarvita. Pelaa ilmaiskierros ja katso mitä tuleman pitää.

Kolikkopelit.com palkitsee 50 pelaajaa, jotka ovat saaneet suurimman voittotuloksen ilmaiskierroksella. Voittajat tulevat saamaan 100 euroa käteistä ja pääsylipun marraskuun lopputurnaukseen, jossa yksi onnekas pelaaja tulee kuittaamaan huimat 50 000 euroa. Tuo lopputurnaus tullaan pelaamaan 10.-19. marraskuuta ja voittajaksi seuloutuu se pelaaja joka nappaa parhaan tuloksen 20 peräkkäisellä kierroksella.

Nyt ei siis tarvitse pelata järkyttäviä määriä pelejä päästääkseen tuloslistan kärkeen. Riittää kun yhdellä kierroksella nappaa ison voiton. Oletko se sinä tällä viikolla? Kampanja kestää 31.8. – 8.11., joten tuona aikana tiedät missä on päivittäin yksi ilmaiskierros tarjolla. Käy hyödyntämässä oma ”arpasi” vaikka joka päivä ja kerää käteiset omalle pelitilille. Ja onnea marraskuun finaaliin, mikäli sinne asti pääset kokeilemaan suurvoittoa.

Joker Pro –kolikkopeliin pääset tutustumaan Kolikkopelit.com sivuilla ja peli tulee ilmaiskierroksien myötä varmasti sinullekin tutuksi.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset