LeoVegasilla tarjolla jopa 150 000 euron palkintopotti

3.10.2017

LeoVegas tunnetaan upeista kampanjoista ja sitä on myös tämä tämänhetkinen Starburst-festari. Palkintoja on tarjolla jopa 150 000 euron arvosta, rahapalkinnon lisäksi juuri sinä voit olla upouuden iPhone X-puhelimen onnellinen omistaja. Tarjolla on myös vino pino erilaisia ilmaiskierroksia, joten nyt jos koskaan kannattaa suunnata LeoVegasille.

Kampanjan jokaisena päivänä, eli aina lokakuun 2017 24. päivään saakka voit voittaa LeoVegasin valitsemia pelejä pelatessasi uuden iPhone X-puhelimen ja oman osan 100 000 euron palkintopotista. Maanantaista torstaihin on tarjolla käteviä ilmaiskierroksia ja käteispalkintoja, sunnuntaina on puolestaan Happy Hourin vuoro. Kampanjan lopuksi on sitten vielä tarjolla huima 100 000 euron pääarvonta, jossa 10 pelaajaa tulee voittamaan 10 000 eroa puhtaana käteen, tai oikeastaan suoraan pelitilille ilman kierrätysvaatimuksia.

Arpalippuja aina seuraavan päivän arvontaan saat kun pelaat Starburst – festareiden Tähtipelejä. Nämä tähtipelit ovat Starburst, Butterfly Staxx, Dazzle Me ja Twin Spin. Yhteensä yhden päivän aikana voi ansaita 10 arpalipuketta. Yhteen arpalipukkeeseen tarvitaan 100 euron pelaaminen päivän aikana.

Jokaisena päivänä pelaaja saa LeoVegasilta yhden ilmaiskierroksen ja yhden päivän aikana pelaaja, joka saa tuolla yhdellä ainoalla kierroksella parhaan tuloksen, peliaikana ma-to, palkitaan 2000 euron käteispalkinnolla. Starburst –festarit päättyvät 24.10.2017 ja tuolloin 10 onnekasta voittajaa tulee tosiaan voittamaan 10 000 euroa per osallistuja. Nyt kannattaa osallistua festareille, on meinaan sen verran hyvät palkkiot olemassa.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset