LeoVegasilla tuhansia euroja jaossa Big Bad Wolf -pelissä

29.5.2017

LeoVegasin ja kolikkopelien ystäville meillä on tarjolla erinomaisia uutisia. 24.5.2017 on alkanut neljä viikkoa kestävä kilpailu, jossa on jaossa peräti 75 000 euroa. Ja osallistuminen tähän kisaan on todella helppoa, pelaajan tulee vain tallettaa ja pelata mahtavaa Big Bad Wolf –peliä LeoVegas –pelikasinolla kampanja-aikana.

Tarjolla on neljä kisaviikkoa ja ensimmäiseen viikkoon pääset toki vielä osallistumaan, sillä toinen viikko alkaa kesäkuun 1. päivä. Kolmas viikko on tarkoitus alkaa 8.6. ja neljäs ja viimeinen kisaviikko polkaistaan käyntiin 15. kesäkuuta, mutta tuo ”viikko” loppuukin sitten LeoVegasin sivujen mukaan vasta 25.5.2017.

Osallistuminen on siis helppoa, tallettamalla ja pelaamalla peliä saat pisteitä pistetaulukkoon, mutta samalla ansaitset myös ilmaiskierroksia ja arpalipukkeita kampanjan loppuarvontaan, joka suoritetaan 26.5.2017. Tuolloin 15 000 euroa arvotaan kolmen pelaajan kesken seuraavasti: 8000 euroa, 5000 euroa ja 2000 euroa.

Viikkopalkintoina on siis rahaa ja tavaroita, viikon parhaalle pisteiden kerääjälle on luvassa 5000 euroa, seuraaville myös palkintoina rahaa. Muutamille onnellisille on tarjolla Applen tuotteita esimerkiksi iPhone 7, iWatch ja iPadin muodossa.

Mikäli pelaat pöytäkoneella, saat 10 euron pelaamisesta yhden pisteen tulostaulukoon, yhden arpalipukkeen loppuarvontaan ja 10 kierrosta peliin Big Bad Wolf. Mobiililaitteella pelatessasi saat kaksi pistettä tulostaulukkoon, kaksi arpalipuketta ja 10 ilmaiskierrosta Big Bad Wolf peliin. Nyt jos koskaan kannattaa suunnata LeoVegasille ja pistää pistetaulukkoon omia lukemia.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset