Livebetsauskisat – lähde Lontooseen!

13.1.2017

Yksi kuumimmista vedonlyöntiportaaleista, Unibet, järjestää kaikille vedonlyöjille mahtavan mahdollisuuden lähteä Lontooseen tavoittelemaan Live Betting Championship –titteliä. Kampanja on voimassa 11.1. kello 01:00 alkaen ja karsinta päättyy 6.2. kello 00:59. 10 parasta pelaajaa tulee voittamaan matkan Lontooseen ja oman iPad –tabletin jolla myös pelataan Live Betin Championshipin finaali.

Livebetsaajat saavat pisteitä onnistuneista vedoista kaavalla panos x kohteiden määrä vetolapulla x kokonaiskerroin vetolapulla. Esimerkiksi jos betsaat 10 eurolla kahta kohdetta joiden yhteiskerroin on 5.50, saat siitä 10 x 2 x 5.50 = 110 pistettä.

Finaalissa pelaajat saavat 100 virtuaalikolikkoa joilla lyödään vetoa finaalin ajan. Voittaja on se, jolla on finaalin päätyttyä eniten kolikkoja. Finaalin aikana tulee pelata vähintään 30 livevetoa. Jo finaalipaikka on tavoittelemisen arvoinen, sillä se sisältää majoituksen kolmeksi yöksi Lontoossa, pääsyn finaaliin, 200 euroa matkakuluihin, aamiaiset ja päivälliset, pelaajien oma Players Party –tilaisuus ja iPad omaksi.

Finaalin palkinnot ovat myös todella makoisat, sijat 5-10 tulevat saamaan iPadit, nelonen palkitaan lisäksi 1000 euron käteispalkintona, kolmonen 2000 euron palkinnolla, kakkonen 4000 euron palkinnolla ja ykkönen 8000 euron palkinnolla. Kannattaakin laittaa jo tänään ensimmäiset livevedot kehiin, sillä kaikki betsit lasketaan tulokseen.

Unibet tarjoaa mainion mahdollisuuden etukäteisvetoihin ja live-vedonlyöntiin. Unibet on myös yksi harvoista vedonlyöntitoimistoista jotka tarjoavat omia livestreameja ottelutapahtumista. Ota kisa haltuun ja livebetsaa itsesi Lontooseen.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset