Lomalle Kolikkopelit.com sivujen kautta?

25.9.2017

Kolikkopelit.com peliportaalin kautta voi nyt todellakin päästä lomalle. Kolikoilla Kanarialle – nimisessä kampanjassa on tarjolla huikea unelmaloma neljälle ja arvoa tuolle koko matkalle kertyy peräti viisi tuhatta euroa. Palkintomatkan voi suorittaa marraskuun 2017 ja huhtikuun 2018 aikana, kyllähän tuollainen ylimääräinen kesäloma vuoden pimeimpään aikaan kiinnostaisi?

Pisteiden keruu kannattaa aloittaa viimeistään nyt, sillä ensimmäinen peliviikko on jo takana. Toivottavasti olet jo mukana, ensimmäisen viikon aikana pisteitä per 20 pelattua kierrosta sai huippupeleistä Spina Colada, Aloha! Cluster Pays, Spinion Beach Party ja Spinata Grande.

Mutta ei hätää, sillä kyseinen kampanja on tulilla vielä seuraavat kolme viikkoa. Osallistuminen on helppoa kuin se heinänteko (paitsi että se ei oikeasti ole mitään kovin helppoa). Pelaaja saa viikolle nimetyistä peleistä 20 pelikierroksella yhden pisteen. Lisäksi jos pelaat kaikissa viikon peleissä vähintään tuon 20 kierrosta, tulet saamaan 15 ilmaiskierrosta maanmainioon Fire Joker – kolikkopeliin. Tässä alkavan viikon ja tulevien viikkojen kisapelit:

  • 2. viikko (25. syyskuuta – 1. lokakuuta): Flame Dancer, Beach, Sunset Delight ja Fire Joker
  • 3. viikko (2.-8. lokakuuta): Butterfly Staxx, Sunny Shores, Go Bananas ja Well of Wonders
  • 4. viikko (9.-15. lokakuuta): Pearl Lagoon, Ted, Hugo sekä Gonzo’s Quest

Huiman neljän hengen Kanarian-loman lisäksi tarjolla on yksi 500 euron matkalahjakortti ja 18 pelaajalle 100 ilmaiskierrosta Fire Joker peliin. Sinäkö lähdet kolikoilla Kanarialle?

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset