Mega Moolahin 17.9 milj. euron voittopotti Iso-Britanniaan

20.10.2015

Mega Moolah -casinopelin uskomattoman suuri 17 879 645 euron voittopotti löysi lopulta voittajansa. Slotin jackpot oli kerennyt paisua jo ennätyslukemiin, sillä ennen tuoreinta voittoa, suurin Mega Moolahista napattu voitto oli kreikkalaisen pelaajan pyöräyttämä 6.3 miljoonan euron huikea rahapotti.

7. lokakuuta oli onnenpäivä iso-britannialaiselle Jonathon Heywoodille, joka kertoi toimittajalle näin:

-Tämä on niin uskomatonta, etten pysty ymmärtämään tätä vielä. Tuijotan vain näyttöä ja näen tämän valtavan summan Betwayn pelitililläni.

Jonathonin voittosaalis oli suurin Microgamingin slotista voitettu jackpot. Voitosta tekee entistä huikeamman se, että Iso-Britanniassa asuva mies pelasi luonnollisesti Mega Moolahia Betwayllä punnilla. Jos euroilla pelaava pelaaja olisi voittanut päävoiton, kokonaissumma olisi tuolloin ollut reilut 13 miljoonaa euroa, mutta koska Jonathon kahmaisi potin punnissa, voittosaaliiksi päätyi 17.9 miljoonaa euroa eli 13.2 miljoonaa puntaa.

Vaikka Mega Moolahin jättipotti menikin britille, ei ole syytä lannistua, sillä vielä on suuria jackpotteja jäljellä. Kurvaa esim. Vera&Johnille ja lähde kokeilemaan osutko Hall of Godsin 5,6 miljoonan euron vai Mega Fortunen 4,9 miljoonan euron jackpottiin!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset