Moniveto

Moniveto on peli, joka muistuttaa erittäin paljon kaikille tuttua Veikkauksen tulosvetoa. Ainoana erona on kohteiden määrä – tulosvedossa pelaajan tehtävänä on arvata yhden pelikohteen lopputulos, monivedossa useamman, yleensä kahden, kolmen tahi neljän, kohteen lopputulos. Yleisimmät pelikohteet löytyvät jalkapallon ja jääkiekon parista.

Tarjolla on usein sekä kotimaisia, että ulkomaisia otteluita, joten tietämyksesi palkitaan riippumatta siitä minkä maan sarjasta olet erityisen kiinnostunut. Monivedon suosio perustuu kertoimen nopeaan kasvamiseen useampia kohteita pelattaessa. Jo kahden ottelun moniveto nimittäin palauttaa rahat todellakin moninkertaisina. Urheilugurut ja -tietäjät voivatkin monivedon avulla tienata huimia summia rahaa.

VedonlyöntitoimistoLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
unibetUnibet
Pelit livenä saitilla
100€ aloitusbonus
5/5
Pelaa Unibetissa »
10bet10Bet
Mainiota betsausta
100% ja 100€
5/5
Pelaa 10Betissa »
betsafeBetsafe
Hyvät kertoimet, laaja valikoima
100% ja 200€ bonus
45/5
Pelaa Betsafessa »
betssonBetsson
Pohjoismaiden suurin!
75€ ilmaisveto
45/5
Pelaa Betssonissa »
betwayBetway
Suosittu jo pitkään
100€ talletusbonus
4/5
Pelaa Betwayssä »
veikkaushuoneVeikkaushuone
Netin suomalaisin pelisivu
100€ aloitusbonus4/5
Pelaa Veikkaushuoneella »
betserBetser
Monipuolinen kasino ja sosiaalista vedonlyöntiä
100% talletusbonus4/5
Pelaa Betserilla »
mobilebetMobilebet
Mobiiliin vedonlyöntiin keskittynyt sivusto
100% talletusbonus3/5
Pelaa Mobilebetilla »

Monivedon vinkit

Koska monivedon kertoimet ovat riippuvaisia tuloksen yleisyydestä, ei aina kannata valita samaa lopputulosta kuin muutkin vedonlyöjät. Tilastollisesti todennäköisempien ja suositumpien lopputulosten voittokertoimet nimittäin pienenevät niin olemattomiksi, että oikein veikanneen tietäjän kassaan ei kilahda enää kovinkaan suuria rahasummia. Halutessasi suurimmat tulot panostatkin siis kohteisiin, joista uskot saavasi parhaat kertoimet suhteessa valittuun riskitasoon. Kokenut pelaaja osaakin arvioida, mitkä kohteet tarjoavat parhaat kertoimet ja mistä rahaa voisi tienata helpoiten.

Moniveto on kuitenkin vaikea pelimuoto, jossa voittoja ei tule läheskään joka pelikierroksella. Voitot ovat kuitenkin suuria ja näin yhdellä suurvoitolla voikin halutessaan pelata useita uusia kierroksia. Pelaajan omat rahavarat eli niin sanottu pelikassa tuleekin olla tarpeeksi iso, jotta se kestää vaikeidenkin aikojen yli – kunnes taas iso jättipotti osuu kohdalle ja ilo on ylimmillään. Useat vetokohteet ja jättimäiset kertoimet ovat ehdottomasti yhdistelmä, joka vaatii hieman pelipääomaa ja kärsivällisyyttä.

Veikkaus vs. Internetin vedonlyöntitoimistot

Veikkauksen monivedon pelaaminen on aloitettu Suomessa vuonna 1998. Panokset saavat Oy Veikkaus Ab:n sääntöjen mukaan vaihdella 20 sentistä aina 100 euroon per kohde, joka tarkoittaa että yhden kupongin maksimi nousee 5000 euroon. Palautusprosentti tällä monopolin hallitsemalla pelityypillä on seitsemänkymmenen (70) prosentin luokkaa.

Pelin pelaaminen netin vedonlyöntitoimistoissa onnistuu pelaamalla tulosvetoa yhdistelmävetoina. Ne ovat vaihtoehtona parempi kuin Veikkauksen tarjoama perinteinen peli, sillä Internetin monivedot palauttavat yleensä vähintäänkin 80 prosenttia rahoista. Lisäksi Internetissä pelien kulkua ja liigojen kehittymistä on erittäin helppo seurata. Vetokohteita on useampia, asiantuntijat tarjoavat analyysejaan ja foorumit ovat täynnä arvailuja ja pohdintoja kohteiden voittotodennäköisyyksistä.

Kertoimien laskeminen

Veikkauksen kertoimien laskeminen perustuu 70 prosentin palautukseen. Kertoimet määräytyvätkin vaihdon seuraavasti:

0,70 x kohteen vaihtosumma : tulosyhdistelmään pelattu rahamäärä = Kerroin.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että Veikkaus ottaa aina 30 prosenttia välistä ja loput jaetaan lopputuloksen oikein veikanneiden kesken! Jos sinulla on tietoa ja taitoa, rikastuminen on mahdollista sangen vaivattomasti. Jos yhtään oikeaa tulosta ei löydy, siirtyy tämä voittosumma jaettavaksi myöhemmin ilmoitettavaan kohteeseen. Näitä kohteita kannattaakin pelaajan tarkkailla, sillä niiden kertoimet ovat yleensä todella maukkaita.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa