Mr Green Emoji Reel Thrill –turnauksissa isoja palkintoja

14.8.2017

Mr Green –pelikasino tarjoaa pelaajilleen kattavan valikoiman erilaista pelattavaa. Mukavien kampanjoiden myötä näitä pelejä on todella mukava pelata, sillä tarjolla on mitä upeampia palkintoja. Yksinoikeudella Mr Greenillä julkaistua Emojiplanet –kolikkopeliä pääset nyt pelaamaan mukavan kampanjan kautta.

Juuri Suomessa ensi-iltaan tullutta Emoji-elokuvaa mukaileva kolikkopeli tarjoaa mainion kolikkopelin jo sinänsä, mutta nyt on paras hetki pelata peliä myös kilpailun kautta. Ehdit Mr Green kampanjan toiselle viikolle, jossa 17.8. 00:59 saakka tarjolla on 900 lisäilmaiskierrosta jokaiseen Emojiplanet Reel Thrill –turnauksen voittopottiin kello 18-24. Turnauksessa kukin top 10 –listalle yltänyt saa 90 ilmaiskierrosta.

Turnauksen kolmannella viikolla, 17.8. klo 1:00 – 24.8.klo 00:59, turnauksien top 9 listalle yltäneet saavat kello 18-24 erikoispalkintoja. Voittopottiin on lisätty 500 ilmaiskierrosta ja ensimmäiselle pelaajalle on luvassa jopa 200 ilmaiskierrosta. Kannattaa ehdottomasti käydä nyt kokeilemassa uutta Emoji-kolikkopeliä.

Upouusi kolikkopeli on jo sinänsä kokeilemisen arvoinen ja pelissä on hurja määrä erilaisia ominaisuuksia. Emoijiplanet Video Slot – kolikkopeli on upea uutuuspeli, jossa on paljon tuttuja elementtejä suosikkielokuvasta. Pelissä on peräti viisi uniikkia bonustoimintoja ja näitä voi olla useampia voimassa yhtä aikaa. Mr Greenillä on menossa myös 10.- 17.8. iso käteiskisa tähän peliin liittyen Löydätkö yhden käteismeteorin pelistä, se on sinulle 20- 1500 euron arvoinen.

Jos et vielä ole jostain syystä Mr Green peliportaalin jäsen, niin tässä voi olla se viimeinen sysäys miksi sivustolle kannattaa rekisteröidä. Hyödynnä mainiot ensitallettajan bonukset ja nauti mm. tästä yksinoikeuspelistä. Vain siis Mr Greenillä!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset