Mr Green –kilpailussa pääpalkintona matka Mestarien Liigan finaaliin

2.5.2017

Mestarien Liigassa aloitetaan tällä viikolla välierät ja lopullisesti Mestarien Liigan finaalijoukkueet ratkeavat ensi viikon pelien jälkeen. Real Madrid kohtaa kaksiosaisissa pudotuspeleissä paikallisvastustaja Atletico Madridin ja Juventus kohtaa puolestaan Monacon.

Mr Green järjestää toukokuun aluksi varsin mielenkiintoisen kampanjan. Sen avulla yksi pelaaja voi voittaa itselleen ja kaverilleen liput Mestarien Liigan finaaliotteluun, joka pelataan Cardiffissa, Walesissa. Kampanja on voimassa maanantaista 1.5. – sunnuntaihin 7.5.2017, mutta vielä ehdit mainiosti taistelemaan tästä huippupalkinnosta.

Pisteitä pääset keräämään pelaamalla kampanja-aikana Reel Thrills –kilpailua kello 19-21 ja pisteitä saat jokaisesta kilpailusta kun sijoitut viiden parhaan joukkoon. Se pelaaja jolla on eniten pisteitä kampanjan lopuksi, tulee pääsemään todelliselle jalkapallofanin unelmamatkalle Cardiffiin.

Kahden hengen pakettiin kuuluu meno-paluu lennot Euroopasta Lontooseen, kahden yön majoitus kahdelle viiden tähden hotellissa Lontoossa, sisäänpääsy stadionin vieressä sijaitsevaan Cardiffin linnaan, stadionilla loungepalvelut, Main Stand –liput itse ottelussa joka pelataan siis 3.6.2017, yksityiskuljetukset, liveviihdettä ja illalliset.

Mikäli kiinnostuit, käy ihmeessä katsomassa Mr Green sivustolta lisätiedot ja käy pelaamassa itsesi Mestarien Liigan finaaliin. Käy katsomassa myös Mr Greenin muut huikeat kasino – ja vedonlyöntikampanjat, näitä harva sivusto pistää missään olosuhteissa paremmaksi.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset