Mr Green pistää jakoon 20 000 euroa

30.6.2014

Suomen kesä ei kelien puolesta ole vielä edes alkanut, mutta kesäarvonnat kukoistavat ihan niin kuin ennenkin. Mr Greenillä ollaan siroteltu keijupölyä huippupeleihin ja tästä syystä jaossa on 20 000 euroa. Hurja potti on jaettu tuhanneksi pienemmäksi palkinnoksi, jotta voittoja siunaantuisi mahdollisimman monelle Mr Greenin pelaajalle.

Arvontaan osallistuminen onnistuu helposti ja kätevästi pelaamisen yhteydessä – pelaa jotain kolmesta eri IGT:n casinopelistä: Pixies of the Forest, Golden Goddess ja Monopoly: Dream Life. Muistathan, että hauskoja slotteja voi pyöräytellä netissä sekä mobiilissa.

Saat jokaisesta pelatusta 10 euron summasta arpalipun vihreän herrasmiehen kesäiseen arvontaan. Lunastat lippuja uudestaan ja uudestaan, joten pelaamalla enemmän, saat aina vain lisää arvontalippuja ja lisää mahdollisuuksia voittamiseen. Arvonta ei sisällä rajoituksia, joten sama henkilö voi hyvällä tuurilla voittaa useampia käteispalkintoja!

Osallistuminen Mr Greenin käteisarvontaan on suoritettava aikavälillä 12.6 – 29.6.2014, joten vielä on muutama päivä aikaa osallistua!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset