Mr Green tarjoaa taianomaisen käteisseikkailun

18.6.2017

Mr Green on tunnettu hieman erilaisimmista, mutta sitäkin mielenkiintoisimmista kampanjoista ja tarjouksista. Tämän viikon maanantain ja keskiviikon (19.6.-21.6.) välisenä aikana sivustolla voi ottaa osaa taianomainen käteisseikkailu –nimiseen kampanjaan, jossa pyritään saavuttamaan annetut kolme tehtävää mahdollisimman vähillä pelikierroksilla.

Kampanja-aika on 19.6. kello 01:00 – 22.6. kello 00:59 ja tuona aikana pelaajien tulisi suorittaa tehtävät jotka ovat:

  • Kolikkopeli Nirvana, voita neljä kertaa peräkkäin.
  • Kolikkopeli Legend of White Snake Lady, kerää viisi wild-symbolia
  • Kolikkopeli Season, kerää 50 Free Spin –symbolia.

Vain oikealla rahalla tehdyt panostukset oikeuttavat osallistumiseen ja tehtävät voi suorittaa missä järjestyksessä tahansa. Tehtävien suorittamiseen käytettyjen kierrosten määrä määrittää pelaajan sijoituksen tulostaululla a pelaaja joka käyttää tehtävien tekemiseen vähiten kierroksia, tulee sijoittumaan ensimmäiseksi. Mikäli kaksi tai useampi pelaaja päätyy samaan kierrosmäärään, ensimmäisenä tehtävät suorittanut sijoittuu ensimmäiseksi.

Palkintoja on tarjolla 15 parhaalle pelaajalle siten että sijat 11.-15. tulevat saamaan 50 euroa, 6.-10. 75 euroa, viides 100 euroa, neljäs 125 euroa, kolmonen 200 euroa, kakkonen 250 euroa ja ykkönen kuittaa 300 euroa. Osallistuminen kannattaa tehdä siis heti, sillä tasatilanteessa nopeiten kierrosmäärän saavuttanut on paremmassa asemassa.

Kampanjan tulostaulukko päivittyy minuutin välein Mr Green sivustolla, joten pysyt hyvin kärryillä siitä missä menet palkintojen suhteen. Onnea matkaan!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset