Mr Green: Valitse palkintosi!

21.7.2014

Mr Greenin pelaajat, jotka päättävät suunnata pelaamaan kiehtovaa Transformers: Battle of Cybertron -casinopeliä, osallistuvat ällistyttävään arvontaan, jossa päävoitot ovat melkomoisia. Yleensä arvonnoissa on etukäteen päätetty, mitä voittajalle annetaan, mutta tällä kertaa toisin on asian laita!

Miltä kuulostaa 3 500 euroa rahaa puhtaana käteen? Entäs 5 yötä neljän tähden hotellissa Yhdysvalloissa tai halutessasi Singaporessa? Matkaajat pääsevät kokemaan hurjan Transformers-vuoristoradan ja Mr Green kustantaa paikalle kuljetukset sekä liput Universal Studiolle. Ja mikä parasta, saat ottaa ystäväsi reissuun mukaan!

Voittomahdollisuutesi ovat kiinni siitä, miten Transformers-slotin pelaaminen sujuu. Jos onnistut nappaamaan voittolinjalle viisi Optimus Prime -symbolia, olet kynsin ja hampain kiinni voitossa. Ota kuvankaappaus voittolinjasta ja toimita se pikimiten sähköpostitse osoitteeseen: transformers-kilpailu@mrgreen.com Liitä sähköpostiin tietosi: nimi, pelaajatunnus, pelikierroksesi kellonajan kanssa, sekä tieto siitä, mikä on sinun valintasi päävoitoksi.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset