Mr Greenillä 25 000 euron avaruusseikkailu!

27.12.2017

Nyt tarkkana, sillä Mr Green tarjoaa välipäiville varsin loistavan kampanjan. Keskiviikkona 27.12. ja torstaina 28.12. pelaajalla on oma mahdollisuus voittaa osuus peräti 25 000 euron potista ja yhteensä 147 arpajaispalkinnon joukosta oma voitto!

Matka kohti käteisplaneettaa on jo alkanut ja ainoa mitä sinun tulee tehdä, on pelata kampanjapelejä vähintään 0.5€ panoksella. Suurimmat yksittäiset kolikkovoitot saaneet avaruusmatkailijat pääsevät sitten tulostaulukon huipulle ja parhaalle pelaajalle on luvassa jopa 4000 euron käteispalkinto. Kakkonenkin saa 3000 euroa, kolmonen 2000 euroa ja nelonenkin vielä 1000 euroa. Yhteensä rahapalkintoja tullaan jakamaan 300 parhaalle pelaajalle, joten sinulla on erinomaiset mahdollisuudet tavoitella tätä galaksin tämän hetken kirkkainpaa käteispottia itsellesi. Kampanjapelit, joilla pääset osallistumaan tähän kampanjaan, ovat monelle tutut kolikkopelit nimeltä Incinerator, Valley of the Gods ja Big Box.

Ja eikä tässä vielä läheskään kaikki, sillä mikäli pääset 500 parhaan pelaajan joukkoon, pääset osallistumaan vielä 147 erilaisen käteispalkinnon arvontaan. Voit siis voittaa sekä käteispalkinnon että käteisarvontapalkinnon! Jos ei pukki tuonut tarpeeksi massia majaan jouluna, nyt voi pienellä tuurilla kahmaista sitä hieman enemmän. Katso tarkemmat kampanjaohjeet Mr Green –sivustolta ja tutustu myös muihin käynnissä oleviin kampanjoihin, täältä löydät aina erinomaista pelattavaa.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset