Mr Greenin joulukuu tuo pelaajille 10 miljoonaa ilmaiskierrosta

19.12.2015

Vaikka kiltisti oleminen ei tänä vuonna olisi mennyt ihan putkeen, ei sen väliä. Pukin lahjat saattavat mennä muille, mutta ilmaiskierroksia jaetaan Mr Greenin joulukampanjassa kaikille! 10 miljoonaa ilmaiskierrosta on kerrassaan uskomaton määrä jakaa free spineja, mutta silti totta!

Kyseessä on siis Mr Greenin äärimmäisen avokätinen joulukalenteri, joka on pelaajien saatavilla 31 päivän ajan jouluaattoon asti. Homma toimii niin helposti ja yksinkertaisesti, että pelaamalla pelaaja aktivoi itselleen ilmaiskierroksia haluamansa määrän.

Sinäkin voit valita, kuinka paljon tahdot saada ilmaisia pelikierroksia seuraavan viikon eli seitsemän päivän ajan. Jos mielit haalia 10 päivittäistä free spin -pyöräytystä, talleta ja pelaa Mr Greenillä 20 euroa. Jos tuntuu, että tahdot spinnejä enemmän eli 30 päivittäistä kierrosta, talleta ja pyöräyttele casinolla 50 euroa tai enemmän.

Vastaanotat veloituksettomat spinnisi ensimmäisen kerran heti seuraavana päivänä talletuksestasi. Päivittäin kierrokset pamahtavat sinulle aina klo 14.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset