Uusi peli Mr Greenillä – Wild Birthday Blast

20.5.2014

Microgamingin toukokuun uutuuspelissä päästään synttäritunnelmiin. Viiden rullan Wild Birthday Blast -slotissa rullat täyttyvät bilettävistä villielukoista. Kuka voisi vastustaa juhlahattu päässä hengailevaa norsua ja nauravaa hyeenaa?

Pelin maksimipanostus on 60 euroa, mutta pelata voi kuitenkin jopa vain 0.01 euron panostuksella. 30 voittolinjan kolikkoautomaatti ei jättipotteja pursua, mutta tämä tarkoittaa sitä, että pienempia voittoja satelee pelurille todennäköisemmin.

Tottahan toki, villieläinten seassa nähdään wild-kuviot. Jokerisymboleja pelissä tuntuu pyörivän enemmän kuin monissa muissa kolikkoautomaateissa.

Slotissa pelaaja pystyy napsauttamaan itselleen jopa 20 ilmaiskierrosta kerralla! Wild Birthday Blast -pelissä ilmaiskierroksia on mahdollista kahmia lisää jopa meneillään olevien Free Spin -kierrosten aikana.

Pientä extraa on tähän kolikkoautomaattiin myös lisätty, sillä ilmaiskierrosten aikana rullille ilmestyy tavallisen symbolin sijasta lahjapaketti. Jos hieman onnea on matkassa, voi juhlahumussa paketista ponnahtaa paras mahdollinen lahja, eli symboli joka tuottaa voittoyhdistelmän.

Koska yllätykset ovat aina olleet suuri osa synttärijuhlia, niin ne ovat myös tätä casinopeliä. Missä tahansa vaiheessa voi kohdalle osua Surprise Party Bonus. Pelaajan tehtävänä on valita neljä ovea, joiden takaa paljastuu arvokkaita palkintoja ja voittoja. Siirry nyt Mr Greenille pelaamaan Wild Birthday Blastia.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset