NetEnt uutuus – Warlords: Crystals of Power

24.11.2016

NetEntertainment, eli monelle tuttu pelintekijä NetEnt tuo taas pelaajille uutta pelattavaa. Tällä kertaa vuorossa on upea peli nimeltä Warlords : Crystals of Power. Nyt tuntuukin siltä että NetEnt on taas iskenyt hakkunsa todelliseen kultasuoneen, sillä tämä mobiililaitteissa ja tietokoneen selaimissa oikeinkin mainiosti toimiva peli on melkomoista silmäkarkkia eikä äänimaailmassakaan ole mitään vikaa.

Kyllähän niitä on monenlaisia introja nähty erilaisissa kolikkopeleissä, mutta Warlords: Crystal of Powerin alkudemo ei voi kyllä jättää ketään kylmäksi. Nyt asetetaan jo rimaa maailmanennätyslukemiin ja kyllähän tästä kaikki parempi on taas jotain ihan uskomatonta. Mainiosti alkutarinan kertova pätkä aloittaa upean pelin, jossa on sanomattakin selvää että grafiikat ovat kunnossa. Eeppiseksi sotapeliksi kuvailtu Warlords: Crystal of Power on näyttävä ja alkudemon myötä voisi luulla jopa katsovansa elokuvaa tai ainakin pelaavansa konsolipeliä.

Itse peli on viiden pelikelan kolikkopeli, jossa on 30 eri voittolinjaa. Ominaisuuksiin kuuluu mm. kolme erilaista jokerimerkkiä, skatterit, kertoimet, uudelleenpyöräytykset ja muut satunnaiset ominaisuudet jotka tekevät pelistä samalla yllätyksellisen. Ilmaiskierroksiakin on kolmea erilaista.

Pelin grafiikat ja ominaisuudet ovat sitä luokkaa että tämä pitää kokea ihan itse, vaikea tätä on sanallisesti selittää. Katso ensin vaikkapa esittelyvideo Youtubesta ja hyppää pelaamaan tätä uusinta uutuutta NetEnt casinolle. Kyllähän tämä on nyt kaikille kolikkopelaajille ennenaikainen joulu, ilman muuta.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset