NHL ja NBA matkalle Jenkkeihin Unibetiltä?

1.2.2017

Nyt kannattaa olla nopea ja tarkkana, sillä Unibet lähettää onnellisia voittajia rapakon taakse seuraamaan huippuluokan ammattilaisurheilua. Ensimmäisen viikon (27.1.-2.2 kello 23:59) aikana pelaajan tulee betsata vähintään 5 euroa mihin tahansa NHL- tai Liigakohteeseen ja saat yhden arpalipukkeen. Ja luonnollisesti 10 euron betsillä tai kahdella viiden euron betsillä saat itsellesi kaksi arpaa huippuarvontaan.

Kampanja on voimassa kaksi viikkoa ja toisen viikon aikana (3.2. – 10.2.2017 saat samaan tapaan arvontaan arpoja. Ensimmäiset onnekkaat matkavoittajat arvotaan ensimmäisen viikon osallistujista ja toiset lähtijät sitten toisen viikon arpojen omistajista. Ihan automaattista tähän kampanjaan osallistuminen ei ole, vaan sinun tulee käydä Unibetin kampanjasivuilla rekisteröitymässä itse kisaan. Ja mikä olisikaan herkullisempi tapa voittaa kuin se, että hyödynnät Unibetin 100 euron + 10 euron starttipaketin Vedonlyöntiin maksimaalisesti hyväksesi ja voitat bonusrahalla matkan USA:han!

Ja kyllä, Esa Tikkanen on koko retken housti, kuinkas muuten. Spring Break –voittomatka tarjoaa kaksi ottelua NHL:stä ja yhden ottelun NBA:sta. NHL-pelit ovat Florida – Minnesota (jossa parhaassa tapauksessa suomalaisista Aleksander Barkov, Jussi Jokinen, Mikael Granlund, Mikko Koivu ja Erik Haula esiintyvät), Florida – New York Rangers (Florida-pelaajien Barkov ja Jokinen lisäksi NYR kassari Antti Raanta on ainakin availemassa vaihtoaition luukkua).

Osallistu nyt ja voita kiva breikki maaliskuun alkuun Miamin kuuman auringon alle. Yhteensä neljä pelaajaa lähtee mukaan onko yksi heistä juuri sinä?

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset