Nordicbet: pelaa €5 000 Starburst-haasteessa

24.10.2013

Nyt on loistava tilaisuus osallistua Nordicbetin lokakuun Starburst-kisaan. Pelimääräsi ei tarvitse olla huikea, riittää että teet 20 peräkkäisellä kierroksella parhaimman nettotuloksen, niin olet 1 000 euroa rikkaampi! Nordicbetin kaksiosainen Starburst-haaste kestää lokakuun loppuun asti, ja palkintoja jaetaan yhteensä 5 000 euron edestä.

Nordicbetin lokakuun Starburst-haasteessa kilpaillaan kahdessa eri sarjassa, joissa molemmissa potissa on 2 500 euroa. Toisessa kisassa kilpaillaan siitä, kuka kerää eniten pelikierroksia Starburst-pelissä, ja toisessa tavoitteena on saada mahdollisimman paras nettotulos 20 peräkkäisellä kierroksella. Molemmat kisat pelataan 2.-31. lokakuuta.

Starburst-haasteissa palkitaan viisi parasta pelaajaa: voittajaa odottaa muhkea 1 000 euron palkinto! Voit osallistua molempiin €2 500 kisoihin, ja parhaimmillaan voit siis voittaa 2 000 euroa! Älä siis tuhlaa enempää aikaa, vaan pelaa Nordicbetin Starburst-peliä, tee paras voittotulos ja vie palkintorahat kotiin.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset