Norjalaiselle jo toinen jättipotti Betssonilta

21.7.2014

Betssonilta irtoaa jättipotteja tiuhaan tahtiin, sillä vasta voitettu suurvoitto oli casinon neljäs mahtavan kokoinen potti vain kuukauden sisällä. Ilmeisesti Betsson on oikea onnen tyyssija, sillä norjalainen John Birger nappasi viime keskiviikkona jo toisen Dream Chance Jackpotin haltuunsa.

Miehen ensimmäinen jackpot-voitto tuli helmikuussa pelistä Cowboy Treasure ja rahaa Johnille potista paukahti 55 000 euroa. Yllätys, yllätys viimeisin suurvoitto oli saman slotin ansiota, mutta voittosumma oli aika paljon huikeampi – 164 190 euroa! Cowboy Treasure kuuluu Betsson-klassikkopeleihin, joissa on aina tarjolla kolme eri kokoista jackpottia – Tasty, Luxury sekä Dream Chance.

Trondheimissä asuva John oli matkustamassa autolla ystävänsä seurassa, kun miehen peli pysähtyi tuoden roiman summan kahisevaa. Herran ensireaktio oli luonnollisesti halata ystäväänsä ja kilauttaa pikimmiten vaimolle ilouutiset. Onnellinen John kertoi Betssonille, että voittorahat sijoitetaan velkojen maksuun ja mukavaan Espanjan lomaan. Mies lisäksi myönsi:

-Tuntuu mahtavalta saada vähän taloudellista liikkumavaraa.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset