Ohjeita pokerin märkäkorville

kuningasvärisuora"
Kuningasvärisuoran tuntee aloittelijakin

Pokerin pelaaminen on tänä päivänä erittäin helppoa. Jopa niin helppoa, että jokainen meistä voi päästä parhaimmillaan muutamassa minuutissa rekisteröitymään pokerisivustolle ja aloittaa pelit. Jos kuitenkin oikeasti olet vasta aloittelemassa pokeria, kannattaa ihan aluksi vähän opiskella aihetta.

Tilannetta voisi vähän verrata talvella järven jäälle menemiseen. Jos et ole koskaan jäällä ollut ja ryntäät sinne ilman suojavarusteita, voi jälki olla tuhoisaa. Tietäessäsi oikeat kalapaikat, osaat kalastella hyvillä apajilla. Kuten elämässä yleensäkin, oikeilla varusteilla, tietotaidolla ja terveellä maalaisjärjellä pärjäät erittäin pitkälle, myös pokerissa.

Kokemusta et voi pokerikirjoista saada, vaikka oikean tiedon ja taidon haaliminen auttaakin. Harjoittelu tekee mestarin ja kuuleman mukaan mestaritkin harjoittelevat.

Parhaat pokerihuoneet aloittelijoille

Suosittelemamme pokerihuoneLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
betssonBetsson
Ongame ja Microgaming
Kaksi eri pokerihuonetta. 200% bonus, arvo jopa 1000€
5/5
Pelaa Betssonissa»
betsafeBetsafe
Ongame ja Microgaming
1000€ tai $2500 bonus
45/5
Pelaa Betsafe Pokerissa »
unibetUnibet
Microgamingin pokeri
Jopa 1000€ bonus
45/5
Pelaa Unibet Pokerissa »
betwayBetway
Microgaming
200% ensitalletusbonus 550€ asti
4/5
Pelaa Betwayssä »
comeonComeon
Cake Network
110% pokeribonus 600$ asti
35/5
Pelaa Comeonissa »

Opettele säännöt ja tutustu peliin

Jos unohdetaan kalastus ja järven jää ja keskitytään pokeriin. Aivan ensimmäiseksi sinun tulee siis opetella pokerin säännöt. Jos tiedät korttipakan ja korttien arvojärjestyksen, olet jo hyvällä alulla. Seuraavaksi tietenkin sitten pelin valinta, onko se Texas Hold’em, jota pelataan eniten koko maailmassa tarjolla olevista pokeripeleistä, vai onko se kenties Omaha, 7 Card Stud, Razz… valinta on sinun. Eri korttipelejä on useita, ja näiden pelien säännöt poikkeavat hieman toisistaan.

Kun yhden pokerilajin säännöt ovat kutakuinkin hallinnassa, voit asentaa hyväksi havaitun pokerisivuston ohjelmiston koneellesi. Toki useilla pokerihuoneilla onnistuu myös selaimessa pelaaminen, jos et halua tässä vaiheessa asentaa ohjelmistoa koneellesi. Tämän jälkeen, ennen kaikkea, tutustu peliin. On totta että ilmaispokeri eroaa suhteellisen paljon oikealla rahalla pelattavasta pelistä, mutta ilmaispelien ja leikkirahan avulla pääset sinuiksi itse ohjelmiston ja pokeripöytäkäyttäytymisen saloista. Pääset myös sinuiksi miten korotukset, panostukset ja kippaukset toimivat.

Opi lisää, hio strategiasi

Kun pelialusta on tuttu, opiskele lisää. Lue opuksia ja kirjoja, pelaa ilmaisturnauksia, hio strategioita ja opettele vielä lisää. Pokeri on moniulotteinen peli, jossa positio näyttelee erittäin suurta osaa. Positio tulee sinulle varmasti tutuksi kun opettelet pokeria lisää, näihin voit tutustua esimerkiksi netin tarjoamien lukuisten ilmaisten pokeristrategia-artikkelien avulla.
Pikku hiljaa voit siirtyä kokeilemaan oikean rahan pelejä.

Aloita pienillä panoksilla, hio taktiikka oikeaksi eri tilanteita varten. Opiskele lisää ja tuo oppimasi asiat pelipöytiin. Hae ratkaisuja joiden avulla voitat potteja vaikka sinulla ei olisikaan pöydän paras käsi. Jatka pelaamista ja kehitä omaa turnauspelaamistasi erilaisten ilmaisturnausten avulla. Sovella oppimiasi asioita pöydän tapahtumiin ja kehitä edelleen pelaamista. Kun mielestäsi olet tarpeeksi hyvällä tasolla, voit pikku hiljaa siirtyä isomman panoksen peleihin. Muista että mikään ei tapahdu salamannopeasti ja oikotietä menestykseen ei ole. Pokeriammattilaisuus vaatii todella paljon panostusta ja ammattilaisillakin tulee välillä jaksoja joissa mikään ei tunnu onnistuvan ja kaikki tuntuu menevän pieleen.

Pokeri on kuitenkin varsin yksinkertainen peli oppia, mutta äärimmäisen vaikea peli hallita. Ehkä juuri se tekee tästä pelistä niin upean ja kiinnostavan.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa