Voita paikkasi Betsafen Gumball 3000 -kuljettajaksi

19.3.2013

Nyt sinulla on todella hyvä mahdollisuus päästä Betsafella elämäsi reissulle Gumballer-tyyliin! Neljä onnekasta pääsee ajelemaan Betsafen Gumball-autolla halki Euroopan kahdeksan päivän ajan. Päivän kruisailun jälkeen voit nauttia iltaisin maailmanluokan bileistä, joissa on mukana superjulkkiksia. Kaikkiaan jaossa on 4 kuljettajan paikkaa, 14 Gumball VIP-pakettia ja 35 000 euroa.

Voit osallistua Gumball 3000 -haasteeseen kahdella eri tavalla: Casinon videoslottikilpailussa tai Kertoimet-haastekilpailussa. Betsafen eksklusiivisessa Gumball 3000 -slotissa 3 eniten pisteitä kerännyttä pääsee finaaliin joka viikko. Kymmenen parasta jakavat myös 10 000 euron potin viikoittain.

Kertoimet-haastekilpailuun on myös yksinkertaista osallistua. Sinun tarvitsee vain tehdä mahdollisimman ison kertoimen veto. Pelaa korkeita single-vetoja tai haluamiasi yhdistelmävetoja. Viikoittain kolme korkeimmalla kertoimella voittanutta pelaajaa pääsee finaaliin, ja kymmenen parasta jakavat 1 000 euron palkintopotin.

Viimeksi Gumball 3000 -tapahtumassa häärivät mukana muun muassa David Hasselhoff ja Duudsonit. Oletko sinä mukana tänä vuonna?

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset