Osallistu Mr Green kampanjaan ja voita palkintoja

21.3.2017

Tiistaina 21.3.2017 kello 14:00 on Mr Green pelisivustolla alkanut huima kampanja, johon todellakin kannattaa osallistua. Kun kesytät muut kilpailijat villissä viidakkouutuuspelissä nimeltä Jungle Spirit: Call of the Wild, saatat löytää kampanjan loputtua itsesi Balilta, ihan siellä villieläinten lähettyviltä.

Kampanja on voimassa tämän kuun loppuun, tarkemmin sanottuna 1.4. kello 00:59 saakka ja osallistuminen on helppoa. Pelaajien tulee ansaita pisteitä tulostaulukolle. Pisteitä tulee jokaista pelattua 10 euroa vastaan yksi piste, joten pelissä ansaittujen voittojen lisäksi voit voittaa kyseisessä kampanjassa mainioita palkintoja. Voittaja palkitaan 5000 euron matkalahjakortilla, jonka voittaja voi vaihtaa rahaksi 80% lahjakortin arvosta.

Ykköspalkintoon kuuluu meno-paluulennot kahdelle Euroopasta Balille, kahden viikon majoitus luksusmajassa joka on rakennettu puun latvaa ja 1000 euroa käyttörahaa.

Lisäksi voittajan jälkeen kuusi seuraavaa pelaajaa tullaan palkitsemaan rahapalkinnoin ja yhteensä potissa on 1000 euroa. Kakkoselle on luvassa 500 euroa, kolmoselle 250 euroa, neloselle 100 euroa ja sijat 5.-7. tulevat saamaan 50 euroa palkintorahana jossa ei ole kierrätysvaatimuksia.

Mikäli et ole vielä kokeillut uutuuspeliä Jungle Spirit: Call of the Wild, niin nyt on korkea aika ottaa peli haltuun ja kilpailla tässä mainiossa kilpailussa. Ainoastaan Mr. Green sivustolla oleva kilpailu tarjoaa myös oivan paikan hyödyntää mainiosti Mr.Green pelisivuston varsin uniikki ensitallettajan bonus, jonka voit luonnollisesti lunastaa sivustomme kautta. Onnea kilpailuun ja mikäli voitat, muista lähettää meille ainakin postikortti.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset