Pääsiäinen lähestyy – Betssonilla munavalinta

11.4.2017

Kyllä vain, pitkät vapaat odottavat ensi viikonloppuna ja Betssonin pääsiäispupu on piilottanut ilmaiskierroksia ja bonuksia päivittäisiin pääsiäismuniin. Pelaaja joutuu kuitenkin todella visaisen pulman eteen, kumman munan pelaaja mahtaa valita? Kampanjan avauspäivänä tarjolla oli punainen ja sininen muna ja vain toisen näistä saa valita. On siis kohtalon ivaa tai riemua mitä sieltä mahtaa tulla. Ja kun luvassa on bonuksia ja ilmaiskierroksia, niin jotain hyväähän sieltä on tulossa. Lunastaakseen tuon kerran päivässä annettavan yllätyksen pelaajan tulee panostaa vähintään 50 euroa Betssonilla jotta kyseinen bonus tai ilmaiskierrostarjous omalle pelitilille napsahtaa.

Kampanja on avoinna 10.4. – 16.4.2017, joten oikein mukavasti pääsiäistä pääsee osaltaan viettämään tämän kampanjan osalta. Muista että voit osallistua vain kerran ja tekemäsi valinta on sen päivän osalta lopullinen. Palkintona olevat ilmaiskierrokset tulee pelata sinä päivänä jona ne on saatu ja mahdolliset bonusrahat tulee kierrättää 35 kertaa ennen kotiutusta.

Osallistuminen on helppoa, mene Bettsonin kampanjasivulle, valitse jompikumpi pääsiäismunista ja talleta sen vuorokauden aikana vähintään 50 euroa Betssonille ja palkinto on sinun. Muista myös tarkastaa Betssonin uusimmat pelit, kampanjasivuilla on esiteltynä mm. Matsuri, Chibeasties 2 ja Wolf Cub, näitä pelejä voimme mekin suositella juuri sinulle, vaikkapa pääsiäisloman ajaksi.

Betssonilla pääset pelaamaan lukuisia eri pelejä laidasta laitaan ja käy katsastamassa pelisivuston muut tarjoukset ja kampanjat huhtikuulle.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset