Pelaa Oopperan Kummitus –kolikkopeliä ja voita Lontoon matka!

6.11.2017

Mr Green tekee sen taas. Upean pelikampanjan avulla joku onnekas pelaaja tulee pääsemään unohtumattomalle matkalle Lontooseen kaverinsa kanssa. Luvassa on melkoinen kulttuurielämys, sillä voittaja pääsee katsomaan ihan oikeaa The Phantom of the Opera, eli Oopperan kummitus –teatterinäytöstä.

Kokonaisuudessaan pääpalkinto sisältää 2 x menopaluulennot Suomesta Lontooseen, lähtö on 24. tammikuuta 2018, paluu puolestaan 28. tammikuuta. Palkinto sisältää myös 3 yön majoituksen ”Rubens at the Palace” –nimisessä hotellissa, sisältäen luonnollisesti myös aamiaiset.

Ennen teatterinäytöstä on luvassa kahden ruokalajin illallinen prosecolla, sen lisäksi myös palkintopakettiin kuuluu myös 2 lippua teatterinäytökseen erinomaisille paikoille. Palkintoon kuuluu lisäksi panorama-näköalakokemus, liput Lontoon kierrokselle bussilla, liput yhteen Lontoon suosituimmista turistinähtävyyksistä ja 250 punnan lahjakortti!

Lisäksi kisassa jaetaan käteispalkintoja yhteensä 25 000 euron edestä siten, että yhdelle on luvassa 5000 euroa, viisi pelaajaa tullaan palkitsemaan 1000 eurolla, 10 pelaajaa tulee saamaan 500 euroa, 50 pelaajaa 100 euroa ja 100 pelaajaa 50 euroa.

Ja se osallistuminen, sehän on helppoa. Pelaajan tulee pelata kampanja-aikana, eli 13.11.2017 mennessä 20 euroa uutukaisessa The Phantom of the Opera –pelissä, tästä pelaaja palkitaan yhdellä arvalla. Arpojen määrää ei ole rajoitettu, joten arpoja voi kerätä kisan aikana niin monta kuin vain suinkin ehtii ja kerkiää. Onnea arvontoihin!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset