Pelaa Unibetillä – voita liput Metallican keikalle!

16.4.2018

Raskaan rockin jättiläinen ja melkoinen bändilegenda Metallica konsertoi toukokuussa kaksi kertaa Helsingissä, Hartwall Areenalla. Keikat on loppuunmyytyjä, mutta sinulla on mahdollisuus voittaa näille keikoille liput, vieläpä aitioliput!

WorldWired -keikkakiertue saavuttaa nyt myös siis Suomen ja jos sinulla ei vielä ole lippuja tälle keikalle, nyt kannattaa olla tarkkana ja osallistua Unibet kisaan. Edellisellä viikolla liput pystyi voittamaan Guns n’ Roses -kisan kautta ja tällä viikolla on tarjolla Motörhead -skaba. Viimeinen mahdollisuus on vielä seuraavan viikon Kiss -kisa.

Osallistuminen kisaan on helppoa. Mene Unibetin sivuille ja klikkaa itsesi haluamaasi ja tarjolla olevaan kilpailuun painamalla Osallistu kilpailuun nappulaa. Pelaa turnauksessa ja turnauksen voittaja tulee saamaan kaksi lippua Hartwall Areenalla järjestettävään konserttiin.

Voittaja ratkotaan 20 peräkkäisen, tasoitetun kierroksen avulla ja tämän lisäksi voit tavoitella voittoa useamman kerran ja voit parantaa omaa sijoitustasi turnauksen aikana. Ykköselle on siis luvassa mainio konserttikokemus ja sijat 2.-30. tullaan palkitsemaan rahapalkinnoin, jotka ovat 5€ – 150€ välillä.

Unibet tarjoaa mahtavan ison ja laadukkaan pelivalikoiman netticasinolle, samoin sivuston vedonlyöntipalvelu on yksi markkinoiden parhaista, joten sivustolla pelaamista riittää todella paljon. Hyödynnä erinomaiset tarjoukset ja kampanjat Unibetin kampanjasivustolta ja osallistu kevään kuumimpaan rokkikisaan! Nähdäänkö sinut Hartwall Arenalla Metallican keikalla?

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset