Betsaa ja voita! LeoVegasin promootiossa Valioliigan pelipaitoja!

26.9.2016

Lyötkö vetoa Valioliigasta? Nyt on elämäsi tilaisuus napata ”ilmainen” pelipaita Leo Vegasin kampanjasta. Tällä kertaa ei palkita ainoastaan kourallista osallistujia, vaan jokaisella pelaajalla on oikeasti mahdollisuus voitta minkä tahansa Valioliigan koti- tai vieraspaita.

Voittaakseen paidan, pelaajan ei tarvitse tehdä välttämättä mitään poppakonsteja. Riittää kun pelaaja käyttää pelikassastaan 10 euroa vetoon jonka kerroin on vähintään 21.00. Ja sitten tulee se vaikein osuus, tuon vedon on osuttava maaliin. Eli kun voitat tämän vedon, olet automaattisesti myös uuden Valioliiga pelipaidan onnellinen omistaja. Ja tietenkin se oma pelikassa kiittää, sillä äkkiä laskettuna 10 euron ja 21.00 kertoimen betsi tuottaa tilille sen 210 euroa! Eikä ole kiellettyä lyödä vetoa yli isommalla panoksella ja isommalla kertoimella. Tämän kampanjapaidan voit kuitenkin voit voittaa vain kerran.

Oletko Liverpoolin kannattaja? Vai kenties Manchester Cityn tai Manchester Unitedin fani? Jos sinulla on jo oma pelipaitasi, niin ainahan voi lahjoittaa voittopaidan vaikkapa kaverillesi tai anopille / appiukolle. Muista kuitenkin se, että ainoastaan yksi paita on mahdollista voittaa per talous / ip-osoite.

Näin osallistut ja voitat LeoVegasin Valioliiga –kampanjasta itsellesi haluamasi Valioliigajoukkueen pelipaidan:

Betsaa vähintään 10 eurolla Valioliigan ottelusta yhdistelmävedolla jonka kerroin on vähintään 21.00. Valitse sellaiset kohteet joilla voittaa ja kun veto napsahtaa kohdilleen ja rahat pelikassaan, olet myös voittanut Valioliigan pelipaidan. Sinuun otetaan yhteyttä Leo Vegasilta ja pelipaita on hyvässä lykyssä jo seuraavana Valioliigan kierroksella päällä. Onnea kampanjaan!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset