Pelivalmistaja Yggdrasil nappasi sopimuksen Unibetin kanssa

19.3.2014

Unibet on aloittanut yhteistyön pelivalmistaja Yggdrasilin kanssa. Yggdrasilin erikoisalaa ovat erilaiset kolikko- ja lottopelit ja yritys on tunnettu mm. peleistään Winterberries, Jokerizer ja Lotto7.

Unibet saa käyttöönsä koko arsenaalin Yggdrasilin laadukkaita ja jo suosiota saavuttaneita pelejä. Ennestään Yggdrasil-yhtiöllä on sopimuksia muidenkin pohjoismaalaisten pelioperaattoreiden (Mr Green, LeoVegas ja Vera&John) kanssa.

Unibetiä on tituleerattu yhdeksi eniten kasvaksi yritykseksi Euroopan pelimarkkinoilla ja se omaa yli puolen miljoonan aktiivisen käyttäjän pelaajakunnan. Peliyhtiö äänestettiin helmikuussa kansainvälisessä pelitapahtumassa “the Online Sportsbook Operator of the Year”.

Fredrik Elmqvist Yggdrasil-yhtiöstä kommentoi sopimusta ylpeänä:
“Olemme ilahtuneita, että he ovat aloittaneet yhteistyön kanssamme ja saamme tarjota pelejämme Unibetin valtavalle asiakaskunnalle. Tämä on suuri hyväksyntä työlle jota teemme, tuotteille joita meillä on ja joita kehitämme. Ja valtava saavutus koko tiimillemme.”

Yhteistyö otettiin vastaan Unibetillä vähintään yhtä iloisin ja toiveikkain mielin.
“Unibet on vaikuttunut Yggdrasilin pelien korkeasta laadusta, ja tuntee olonsa varmaksi siitä, että pelaajat nauttivat peleistä yhtä lailla,” kertoo Daniel Eskola Unibetiltä.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset