Pitkäveto

Pitkäveto eli niin sanottu 1X2 eli yksi-risti-kaksi on vedonlyönnin pelimuodoista se kaikkein suosituin. Kuten tapana on sanoa, pitkäveto on helppo oppia ja sisäistää, mutta erittäin vaikea hallita. Vedot Suomessa välittää Oy Veikkaus Ab. Välittäjän tehtävänä on valita pelattavat kohteet ja määrittää valituille kohteille sopivat kertoimet.

VedonlyöntitoimistoLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
unibetUnibet
Pelit livenä saitilla
100€ aloitusbonus
5/5
Pelaa Unibetissa »
10bet10Bet
Mainiota betsausta
100% ja 100€
5/5
Pelaa 10Betissa »
betsafeBetsafe
Hyvät kertoimet, laaja valikoima
100% ja 200€ bonus
45/5
Pelaa Betsafessa »
betssonBetsson
Pohjoismaiden suurin!
75€ ilmaisveto
45/5
Pelaa Betssonissa »
betwayBetway
Suosittu jo pitkään
100€ talletusbonus
4/5
Pelaa Betwayssä »
veikkaushuoneVeikkaushuone
Netin suomalaisin pelisivu
100€ aloitusbonus4/5
Pelaa Veikkaushuoneella »
betserBetser
Monipuolinen kasino ja sosiaalista vedonlyöntiä
100% talletusbonus4/5
Pelaa Betserilla »
mobilebetMobilebet
Mobiiliin vedonlyöntiin keskittynyt sivusto
100% talletusbonus3/5
Pelaa Mobilebetilla »

Pitkävedon pelaaminen

Pitkävedon pelaaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain valita pelikohteista ne, joita haluat pelata. Tämän jälkeen merkitset valitsemiesi kohteiden kohdalle pitkävetoriville merkin 1, X tai 2. Numero 1 tarkoittaa kotivoittoa tai ensin mainitun tulosvaihtoehdon toteutumista, X tasapeliä tai keskimmäisen tulosvaihtoehdon toteutumista ja 2 vierasvoittoa tai viimeiseksi mainitun tulosvaihtoehdon toteutumista. Pitkävedossa sinä siis voitat tietämällä oikein ottelun tai otteluiden oikeat merkit. Panokset on rajoitettu maksimissaan 100 euroon ja jo yhdellä eurolla pääsee peliin mukaan. Voittosumma taasen määräytyy pelikohteista muodostuvan kertoimen ja panoksen mukaan.

Single-, tupla- ja triokohteet

Joskus otteluiden perään on merkitty S-kirjan. Tämä tarkoittaa, että kyseinen ottelu niin kutsuttu singlekohde ja sitä voit siis pelata yksittäisenäkin vetona ilman että sisällytät peliriviisi muita kohteita. Jos ottelun perästä ei löydy mitään merkintää, on se silloin tuplakohde. Pelataksesi pitkävetoa sinun tulee valita siis vähintään kaksi pelikohdetta joiden lopputulosta veikkaat. Jos ottelun perästä löytyy K-kirjain, on kohdetta pelattava triona eli sinun tulee valita riviisi vähintään kolme kohdetta. Veikkaus sallii maksimissaan 10 kohteen pelaamisen kerrallaan, mutta netin vedonlyöntitoimistoista löydät helposti vaihtoehtoisia pelejä, joita voit veikata ilman näin tiukkoja rajoituksia.

Kertoimet

Pitkävedon kerroin muodostuu veikattujen otteluiden tai kohteiden tulona. Eli jos veikkaat kolmea kohdetta, jotka ovat kertoimiltaan 5,25 4,25 ja 2,5 nousee koko vetosi kertoimeksi 55,78. Jos valitset vielä vaikkapa muutaman kohteen lisää – niiden kertoimien ollessa sanotaanko 3,70 ja 4,8 – nousee kertoimesi jo huikeaan lukuun 990,68. Kymmenellä eurolla tienaisit siis jo lähemmäs kymppitonnin ja euronkin oikealla panostuksella tilillesi kilahtaisi lähes tuhat euroa.

Pitkävetovihjeet

Niin lehdet kuin Internetkin ovat täynnä toinen toistaan “varmempia” vihjeitä ja neuvoja siitä miten sinä voit nostaa voittosummasi kokoa ja voittamisen todennäköisyyttä. Kaikkein nopein ja yksinkertaisin tapa nostaa omia mahdollisuuksiaan on siirtyä Veikkauksen peleistä nettivedonlyöntipalvelujen asiakkaaksi. Pitkäveto perinteiseen suomalaisen monopolin tyyliin tarjoaa nimittäin pitkällä aikavälillä vain noin 60 prosentin palautuksen rahoillesi, kun taas vedonlyöntitoimistot Internetissä nostavat palautusprosentin parhaimmillaan lähelle 95 prosenttia. Vedonlyöntitoimistot netissä tarjoavat myös useampia kohteita, enemmän pelimuotoja ja yleensä mahdollisuuden pelata mitä tahansa pelikohdetta singlenä.

Hyvinä ohjenuorina pitkävedossa pidetään myös niin sanottujen varmojen vetojen käyttämistä. Suositeltavaa olisikin, että lisäät kohteidesi listalle muutaman helpon kohteet, joiden lopputulokset tiedät varmasti. Tämän lisäksi sinun tulisi mieluusti valita muutama hieman riskialttiimpi kohde, joiden avulla kertoimen suuruusluokka kasvaa huikeasti. Fiksu pelaaja pelaa tämän lisäksi samalla kierroksella useamman pelin siten, että riskialttiiden eli isojen ja epävarmojen kohteiden tulokset vaihdetaan päittäin. Näin voiton mahdollisuus on selkeästi suurempi.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa