Nettipokeri

Tältä aukeamalta löydät parhaat pokerihuoneet, pokeribonukset ja valikoiman hyödyllisiä artikkeleita pokerista. Pelikassa.com nettipokeri -osiosta löydät myös uusimmat pokeriuutiset ja pokerihuone-arvostelut. Jos olet uusi nettipokerin parissa, suosittelemme lukemaan aloittelijan artikkelit. Niistä löytyvät pokerin säännöt, ja pikainen opastus nettipokerin maailmaan. Kyllä, nettipokeri on hauskaa - ota siitä ilo irti!

Suosittelemamme pokerihuoneLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
betssonBetsson
Ongame ja Microgaming
Kaksi eri pokerihuonetta. 200% bonus, arvo jopa 1000€
5/5
Pelaa Betssonissa»
betsafeBetsafe
Ongame ja Microgaming
1000€ tai $2500 bonus
45/5
Pelaa Betsafe Pokerissa »
unibetUnibet
Microgamingin pokeri
Jopa 1000€ bonus
45/5
Pelaa Unibet Pokerissa »
betwayBetway
Microgaming
200% ensitalletusbonus 550€ asti
4/5
Pelaa Betwayssä »
comeonComeon
Cake Network
110% pokeribonus 600$ asti
35/5
Pelaa Comeonissa »

Uusimmat pokeriuutiset

Nettipokerista on tätä nykyään todella suosittu rahapeli laji. Sen syitä ei tarvitse juurikaan ihmetellä, sillä onhan pokeri varsin mielenkiintoinen ja jännittävä peli. Yleisimpiä netissä pelattavia pokerinmuotoja ovat Texas Holdem ja Omaha.

Texas Holdem on erityisen suosittu muoto. Ei ole olemassa toista rahapeliä jossa taidolla olisi yhtä suuri merkitys. Taidokas pokerinpelaaja voittaa paljon rahaa pitkässä juoksussa, kuten Dan Bilzerian tykkää näyttää twitter-tilillään.

Lue lisää pokerista

7 Card Stud säännöt

Onko tässä voittava käsi? Kaikilla pelaajilla on sama tavoite. Saada mahdollisimman hyvä viiden kortin pokerikäsi aikaiseksi seitsemästä kortista joita pelaajalle […]

Lue lisää »

Netin parhaat pokeribonukset

Mikään ei ole hauskempaa kuin kunnon pokeribonuksen löytäminen. Vastaava bonus joka välittömästi tuplaa talletuksesi on loistava lisä pelikassaasi. Jopa bonukset […]

Lue lisää »

Five Card Draw säännöt

Käytettäessä termiä Five Card Draw, ei välttämättä juolahda heti mieleen mitä se on. Pokerisanaston tarjoama viiden kortin ostopokerikaan ei välttämättä […]

Lue lisää »

Texas Holdem -pokeria netissä

Erinomainen Betsson Pokeri Netissä pelattavan pokerin suosio on kasvanut valtavasti vuosien kuluessa. Pelaamisen mukavuus selittyy osittain sillä, että pokeria voit […]

Lue lisää »

Omaha

Omaha Hold’em eli tuttavallisemmin pelkkä Omaha on Texas Hold’emin lähisukulainen. Omahassa jaetaan kuten Texas Hold’emissakin jokaiselle pelaajalle omat kantakortit sekä […]

Lue lisää »

Nettipokerin edut

Pokeri
Isoissa pokeriturnauksissa pyörivät jättimäiset rahasummat

Nettipokeri tuo mukanaan myös muita loistavia etuja. Internetistä peliseuraa löytää varmasti kellonympäri. Ja jopa aloittelija pääsee pelin makuun mukaan varsin nopeasti. Kaikilla pokerihuoneilla voi melkein poikkeuksetta pelata pokeria leikkirahalla, ennen kuin siirtyy oikean rahan peleihin. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että leikkiraha pöydät ovat paljon löysempiä pelityyliltään kuin oikean rahan pöydät.

Seuraavana etuna voidaan mainita nettipokerin on turvallisuus. Pokerihuoneille ei markkinointikulujen lisäksi kerry hirveästi muita kuluja. Ja hyvä pelaaja on pokerihuoneelle vain loistava asia, sillä se tuottaa pokerihuoneelle paljon rakea, josta pokerihuoneet saavat tulonsa. Eli vaikka pelaajat kotiuttavat paljon rahaa pokerihuoneilta, se ei niitä haittaa vaan päin vastoin.

Nettipokeri on luvanvaraista toimintaa, ja siksi eri uhkapelitoimivallat valvovat pokerihuoneita tiukasti. Kuitenkin aina välillä pieniä pokerihuoneita kaatuu huonon markkinoinin, johtamisen tai muun syyn takia. Tälläisissa tapauksissa pelaajat ovat saaneet yleensä rahansa takaisin, mutta siinä on kestänyt melko kauan. Kaikista turvallisinta on vain suurimmilla ja luotettavimmilla pokerihuoneilla. Me Pelikassa.com:ssa suosittelemme vain luotettavia pokerihuoneita, koska haluamme, että sivustomme vierailijat saavat hauskan ja turvallisen pokerielämyksen!

Turvallisuus

Kuten on jo mainittu nettipokeri on luvanvaraista ja pokerihuoneita valvoo eri uhkapelitoimivallat. Pokerihuoneilla on yleensä myös muita sertifikaatteja jotka taakavat, että kaikki jaot tapahtuvat rehellisesti. Nettipokerin historiassa on ollut vain yksi iso huijaus jossa pokerihuoneen entinen työntekijä näki pelaajien taskukortit, ja näin pystyi huijaamaan itselleen miljoonia. Tämä tapaus tuli ilmi hyvin nopeasti, ja nykyään kaikki pelaajat kiertävätkin ko. pokerihuoneen eli Absolute Pokerin kaukaa. Välttääkseen tämän kaltaista huonoa mainetta pokerihuoneet panostavat turvallisuuten paljon.

Rahansiirrot ovat aina poikkeukesetta turvattu uusimmilla turvausmekanismeilla, koska pokerihuoneille on ehdottoman tärkeää, että pelaajat uskaltavat tallettaa pokerihuoneille ja pelata pokeria. Joskus kun käsittellään suurempia rahasummia pelaajia alkaakin jo ärsyttämään pokerihuoneiden turvallisuustarkastukset, kuten vahvistusdokumenttien kysyminen. Mutta nämäkin dokumentit kysytään vain, jotta pelaajien rahat menisivät varmasti oikeaan osoitteeseen.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa