Netin parhaat pokeribonukset

Mikään ei ole hauskempaa kuin kunnon pokeribonuksen löytäminen. Vastaava bonus joka välittömästi tuplaa talletuksesi on loistava lisä pelikassaasi. Jopa bonukset jotka antavat vain 15-20% talletuksestasi voivat antaa positiivisen odotusarvon. Aikarajoitukset on asia joka kannattaa pitää mielessä kun aikoo clearata pokeribonuksen.

Kuinka aikarajoitukset vaikuttavat?

Kun teet ensimmäisen talletuksen nettipokeriin, saat bonuksen. Pokeribonus menee silloin bonustilillesi ja vapautuu sieltä sitä mukaa, kun pelaat rakettuja käsiä. Bonus vapautuu pelitillesi yleensä 5-10$ suuruisissa osissa tai kokonaisuudessaan. Pokeribonuksilla on yleensä vanhentumispäivämäärä jota ennen bonus on clearattava.

Pokeribonus lista

Suosittelemamme pokerihuoneLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
betssonBetsson
Ongame ja Microgaming
Kaksi eri pokerihuonetta. 200% bonus, arvo jopa 1000€
5/5
Pelaa Betssonissa»
betsafeBetsafe
Ongame ja Microgaming
1000€ tai $2500 bonus
45/5
Pelaa Betsafe Pokerissa »
unibetUnibet
Microgamingin pokeri
Jopa 1000€ bonus
45/5
Pelaa Unibet Pokerissa »
betwayBetway
Microgaming
200% ensitalletusbonus 550€ asti
4/5
Pelaa Betwayssä »
comeonComeon
Cake Network
110% pokeribonus 600$ asti
35/5
Pelaa Comeonissa »

Muita asioita joita kannattaa ottaa huomioon ennen kuin lunastaa pokeribonuksen

Pokeribonukset vapautuvat pelitillesi aina sitä mukaan kun tuotat tietyn määrän rakea pokerihuoneelle, tai pelaat sovitun määrän käsiä. Näissä vapautumisehdoissa saattaa olla suuriakin eroja. 1000% talletusbonus ei välttämättä olekkaan niin avokätinen kuin miltä se saattaa ensin vaikuttaa. Bonuksella saattaa olla miltei mahdottomat vapautumisehdot. Ei kuitenkaan tarvitse hätäillä, sillä Pokerikassa.com esittelee parhaat ja helpoimmat pokeribonukset.

Kuinka voittaa aikarajoitukset?

Älä tee talletustasi (tai käytä bonuskoodia) ennen kuin olet täysin varma siitä, että kerkeät varmasti pelaamaan ja lunastamaan bonuksesi. Jos tiedät, että sinulla on aikaa pelata vain muutama käsi lähitulevaisuudessa ei kannata vielä lunastaa pokeribonusta. Suosittelemme myös varmistamaan, että pelikassasi on tarpeeksi iso, jotta voisit saavuttaa tarvittavat määrät pelattuja käsiä. Yleisenä nyrkkisääntönä pokerinpelaajien keskuudessa pidetään sitä, että pelikassan tulisi olla vähintään 500 kertaa isot sokkopanokset. Jos tämä ei ole mahdollista nykyisellä tasollasi, kannattaa siirtyä pelaamaan pienempien panoksien pelejä.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa