Haluatko oppia pokeria tai kerrata perusteita?

Aloittelevan pokerinpelaajan ei kannata heti rynnätä pelipöytiin tuhlaamaan rahojaan ja koittamaan onneaan. Elokuvista tutut aloittelijan tuurilla voitetut jättimäiset potit ovat äärimmäisen harvinaisia ja niihin ei välttämättä pysty vuosikausia pelanneet ammattilaisetkaan.

Pokeripelien säännöt ovat usein varsin yksinkertaiset, mutta itse pelin hallitseminen helpohkoista säännöistä huolimatta onkin sitten aivan eri asia. Ohjeita ja neuvoja on varmaan yhtä monta kuin pokerinpelaajiakin, mutta parhaimmat neuvot kannattaa ottaa haltuun heti alusta alkaen. Pokeri on parhaimmillaan mainio harrastus, joka harrastajalle ja loppupeleissä ammattilaiselle voi koitua erittäinkin kannattavaksi. Tähän vaaditaan kuitenkin tuhansien tuntien harjoittelu, eikä mitenkään voi olla varma että menestys osuu juuri sinun kohdallesi.

Suosittelemamme pokerihuoneLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
betssonBetsson
Ongame ja Microgaming
Kaksi eri pokerihuonetta. 200% bonus, arvo jopa 1000€
5/5
Pelaa Betssonissa»
betsafeBetsafe
Ongame ja Microgaming
1000€ tai $2500 bonus
45/5
Pelaa Betsafe Pokerissa »
unibetUnibet
Microgamingin pokeri
Jopa 1000€ bonus
45/5
Pelaa Unibet Pokerissa »
betwayBetway
Microgaming
200% ensitalletusbonus 550€ asti
4/5
Pelaa Betwayssä »
comeonComeon
Cake Network
110% pokeribonus 600$ asti
35/5
Pelaa Comeonissa »

Opettele arvojärjestys

Aivan aluksi, sinun tulisi osata pokerikäsien arvojärjestys. Pokerikäsien arvot ovat useimmissa pokerin variaatioissa täysin samat, joten tämä perusasia on opeteltava kunnolla. Arvojärjestys on kuitenkin helppo oppia ja se on varsin looginen. Kun käsien arvojärjestykset ovat hallussa, on aika opetella pelattavan pokerin säännöt. Sääntöihin liittyy paljon perusasioita jotka on osattava todella hyvin ennen kuin lähdet pelipöytiin kokeilemaan taitojasi.

Erilaiset panostusmuodot ja pelin kulku on oltava täysin selvää ennen kuin voit antaa itsellesi luvan pelata rahapelejä. Ja vaikka osaat pelin kulun ja panostuskohdat, ei se tarkoita sitä että olet valmis pokerinpelaaja. Sinun tulee myös osata tehdä oikeanlainen panostus tai pahimmillaan kipattava hyvältä vaikuttava käsi paremman käden tieltä.

Pokerin suosituin versio on Texas Hold’em, ja useimmat ovat aloittaneet pokeriuransa juurikin tästä pelistä. Peliä voi pelata lähes kaikilla pokerihuoneilla ja sen pelaajisto on valtava. Jossain päin maailmaa on koko ajan useita eri pokeripelejä käynnissä. Voit toki opetella ensin jonkun muun pelin säännöt, mutta suosittu Texas Hold’em on erinomainen valinta.

Strategioita ja oppaita riittää

Pokeriin liittyy paljon strategiaa ja erilaista pelitilannekäyttäytymistä, joten näiden omaksuminen kannattaa ottaa heti alusta alkaen tosissaan. On olemassa erilaisia pokerikirjoja, oppaita ja sivustoja, joissa neuvotaan miten pokerin pariin voi päästä ja mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon ennen kuin rahapelit voivat alkaa. Näiden ohjeiden lisäksi pokeriin liittyy paljon erilaisia asiasanoja ja lyhenteitä, jotka kannattaa opetella erittäin hyvin.

Kun perusasiat ovat selvillä ja olet ehkä kokeillut pokeria ilmaispelien avulla, kannattaa alkaa hiomaan omaa taktiikkaa. Ilman pätevää taktiikkaa et pääse pelaamaan voitollista pokeria. Suunnitelmallisuus kehittää sinua paljon pelaajana ja olet koko ajan pelissä ajan tasalla. Oli kyse sitten aloituskäsien pelaamisesta tai positiopelaamisen saloista, sinun tulee olla koko ajan selvillä siitä mitä sinulla oikeasti on kädessä ja mitä vastustajilla mahdollisesti on.

Pokeri on jatkuvaa opiskelua

Pokerin opettelu on prosessi joka jatkuu koko ajan. Sinun täytyy pelaajana muistaa että sinulla tulee olla ennen kaikkea kärsivällisyyttä, sillä oikotietä pokeripelin huipulle ei ole olemassa. Opiskelemalla ja harjoittelemalla etenet koko ajan matkalla paremmaksi pokerinpelaajaksi.

Monet pitävät pelaamista parhaana harjoittelumuotona, mutta tulee myös varautua siihen että pokerinpelaajan tulee lukea paljon erilaisista strategioista ja myös osata omaksua ne omaa peliään varten.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa