Seuraa Unibetpoker-Twitchiä ja nappaa bonusetuja

25.8.2016

Unibet pokerin Twitch-kanavalla on säännöllisesti lähetyksiä, joissa pääset seuraamaan ammattilaisten pelejä. Hyvien vinkkien lisäksi voit napata myös katsojille jaettavia rahapalkintoja. Lähetykset sijoittuvat iltoihin (yleensä klo 21:00 tai 22:00 alkaen), joten niiden seuraaminen onnistuu helposti päivän hommienkin jälkeen. Tällä hetkellä Unibet on julkistanut kolme eri viikottaista teema-iltaa:

  • Maanantaisin klo 21:00: Rail with the Butler. Lähetystä juontaa Unibetin pokeritiimin Jamie. Maanantaisin kisataan klo 20:00, klo 20:20 ja klo 20:40 alkavissa kolmessa turnauksessa. Keräät turnauksista pisteitä sijoitustesi mukaan, ja kolmen turnauksen TOP10 -pelaajat saavat 300 € potin.
  • Tiistaisin klo 21:00: Charlotte van Brabander. Pokeri- ja Counter Strike -pelaaja Charlotte van Brabander yrittää parantaa käteis- ja turnauspeliään tiistai-iltaisin. Luvassa on myös Charlotten oma bounty-turnaus.
  • Keskiviikkoisin klo 22:00: Sam Grafton. Urallaan 3,8 miljoonaa dollaria turnauksista voittanut Sam Grafton haluaa valloittaa myös käteispöydät. Seuraa keskiviikkoiltaisin, miten Samin projekti etenee.

Unibet pokerin Twitch-kanavalla järjestetään myös muitakin erityislähetyksiä. Katso muiden viikkoiltojen tiedot ja liity kanavalle Unibet pokerin sivuilta!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset